Ευχές και συγχαρητήρια του Δημάρχου Reviewed by Momizat on . Τις ευχές και τα συγχαρητήρια, του ίδιου προσωπικώς και των τρικαλινών, απηύθυνε στον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομο, ο Δήμαρχος Τρ Τις ευχές και τα συγχαρητήρια, του ίδιου προσωπικώς και των τρικαλινών, απηύθυνε στον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομο, ο Δήμαρχος Τρ Rating: 0

Ευχές και συγχαρητήρια του Δημάρχου

Ευχές και συγχαρητήρια του Δημάρχου

Τις ευχές και τα συγχαρητήρια, του ίδιου προσωπικώς και των τρικαλινών, απηύθυνε στον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομο, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.  Σημειώνοντας ότι η ανάδειξή του «στο ύπατο αξίωμα του πνευματικού ηγέτη των πολιτών και του Δήμου Τρικκαίων, αποτελεί τιμή για τον θρησκευόμενο λαό», συνεχίζει:
«Η παραμονή σας ως πρωτοσύγκελου στη Μητρόπολή μας και η ποιμαντορική σας πορεία, αποτελούν τα εχέγγυα, για τον τρόπο με τον οποίο θα ασκήσετε τα καθήκοντα του ποιμενάρχη.
Η εκλογή ενός νέου ανθρώπου, όπως Εσείς, ως Μητροπολίτη, σηματοδοτεί νέα εποχή ενότητας, ποιότητας, συνεργασίας, πνευματικότητας και κοινωνικής προσφοράς για τον Δήμο μας, συνεχίζοντας το θεάρεστο και αξιοσέβαστο έργο του απελθόντος Μητροπολίτη κ.κ. Αλέξιου».
Και επισημαίνει ο κ. Παπαστεργίου: «Είμαι βέβαιος ότι από τις διαφορετικές μας σκοπιές θα ατενίσουμε τον τόπο μας  και τους κατοίκους του με το ίδιο, πάντα γόνιμο, συνεργατικό και δημιουργικό βλέμμα στο μέλλον».

Τέλος σημειώνει ότι «σε αναμονή της ενθρόνισής Σας και της αναμενόμενης έλευσή Σας στην πόλη μας, εκφράζω τον βαθύτατο σεβασμό στο πρόσωπό Σας,
σίγουρος ότι η Ποιμαντορία σας θα είναι επιτυχημένη, συνετή, σεμνή και συνεπής.
Άξιος!».

Από το γραφείο Τύπου

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή