Ευχές Μιχαλάκη στην εκπαιδευτική κοινότητα Reviewed by Momizat on . Πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χρήστο Γακόπουλο, β Πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χρήστο Γακόπουλο, β Rating: 0

Ευχές Μιχαλάκη στην εκπαιδευτική κοινότητα

Ευχές Μιχαλάκη στην εκπαιδευτική κοινότητα

Πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χρήστο Γακόπουλο, βρέθηκε δίπλα σε διδακτικό προσωπικό και μαθητές σχολείων Τρικάλων και Καλαμπάκας, ευχόμενος σε όλους υγεία, καλή και παραγωγική σχολική χρονιά, μεταφέροντας και τις ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Στις 9 το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων παρέστη στον αγιασμό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων και ακολούθως σε σχολεία της Καλαμπάκας.

Απευθυνόμενος σε καθηγητές, γονείς και μαθητές ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Από την πλευρά μας καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε οι προϋποθέσεις με τις οποίες γίνονται τα μαθήματα να είναι οι καλύτερες δυνατές.

Είμαι βέβαιος ότι οι εκπαιδευτικοί και φέτος θα κάνουν το καθήκον τους και οι μαθητές θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Εύχομαι σε όλους, υγεία, καλή και παραγωγική χρονιά».
(Από την ΠΕ Τρικάλων)

 

 

mixalakis_agiasmos1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή