Ευχαριστήριο Γαρδικιωτών Reviewed by Momizat on . Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται επιτακτικά την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους συνετέλεσαν, συμμετείχαν και υποστήριξαν τη διοργάνωση και πραγ Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται επιτακτικά την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους συνετέλεσαν, συμμετείχαν και υποστήριξαν τη διοργάνωση και πραγ Rating: 0

Ευχαριστήριο Γαρδικιωτών

Ευχαριστήριο Γαρδικιωτών

Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται επιτακτικά την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους συνετέλεσαν, συμμετείχαν και υποστήριξαν τη διοργάνωση και πραγματοποίηση των εγκαινίων του Λαογραφικού Μουσείου του χωριού μας . Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη των οποίων η αγάπη για την διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά. Επίσης ευχαριστούμε τον συμπατριώτη μας, διευθυντή της Περιφέρειας Τρικάλων, κ. Γεώργιο Καρανάσιο, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας!

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και σε όλους τους συγχωριανούς μας μας που γιόρτασαν μαζί μας και μας έδωσαν την ώθηση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακόμα πιο δυναμικά τον καλύτερό μας εαυτό στον τόπο που αγαπάμε.

Σχόλια (4)

 • Πεσαν οι ...ιατρικές μάσκες!

  Κουτσονασιο σε ξεχασαν;
  Σε βαλαν στο σωρό κι εσένα.
  Καιρός ήταν.
  Πολύ αέρα είχες πάρει.
  Παιξε με τη ΝΟΔΕ όσο στο επιτρέπουν ακόμα.
  Το Γαρδίκι δεν θέλει τζαμπα μαγκες.

  Απάντηση
 • ΑΛΗΘΕΙΑ

  Η αλήθεια είναι ότι η αίθουσα του μουσείου και το νέο ιατρείο έγιναν το 2011 επί Δημάρχου ΚΟΥΦΟΦΑΖΟΥ,Αντιδημάρχου ΚΟΥΤΣΟΝΑΣΙΟΥ και της τότε Προέδρου της Τ.Κ. Γαρδικίου ΤΑΜΠΟΥ.Κσι φυσικά ο Ευεργετικός σύλλογος και η πρόεδρος ΤΖΕΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ λειτούργησαν το μουσείο.Στο Γαρδίκι ήταν όλοι μαζί την ημέρα των εγκαινίων και δεν υπάρχει κανένα θέμα.Οι Γαρδικιώτες είναι ΜΑΖΙ σε ότι καλό γίνεται για το αγαπημένο τους ΓΑΡΔΙΚΙ

  Απάντηση
 • Πολύ αργά!

  Άστο γιατρέ….δεν το σώζεις με τίποτα!
  Έχεις φάει μεγάλη επικοινωνιακή ήττα στο Γαρδίκι.
  Και εις άλλες με υγεία!

  Απάντηση
 • Ακούσατε...ακούσατε...

  Μανίτσα μου αφήστε το Γιαννάκη στην ησυχία του . Έχουμε κι εμείς μια ατραξιόν ….. Επιθεώρηση και θέατρο δεν βλέπουμε εύκολα εδώ…….

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή