Ευχαριστήριο για τις νηπιαγωγούς του 12ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων Reviewed by Momizat on .   Πριν από ένα μήνα περίπου, η μικρή μου κόρη ξεφύλλιζε ένα βιβλίο της Βίβλου που έχουμε στο σπίτι μας. Έβλεπε τις εικόνες. Κάποια στιγμή λέει στη μητέρα τ   Πριν από ένα μήνα περίπου, η μικρή μου κόρη ξεφύλλιζε ένα βιβλίο της Βίβλου που έχουμε στο σπίτι μας. Έβλεπε τις εικόνες. Κάποια στιγμή λέει στη μητέρα τ Rating: 0

Ευχαριστήριο για τις νηπιαγωγούς του 12ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων

Ευχαριστήριο για τις νηπιαγωγούς του 12ου Νηπιαγωγείου Τρικάλων

 

Πριν από ένα μήνα περίπου, η μικρή μου κόρη ξεφύλλιζε ένα βιβλίο της Βίβλου που έχουμε στο σπίτι μας. Έβλεπε τις εικόνες. Κάποια στιγμή λέει στη μητέρα της που ήταν δίπλα: «Μαμά, η κυρία Ευαγγελία στο σχολείο μας είπε αυτή την ιστορία». Και άρχισε να τη λέει με λεπτομέρειες. Και άλλη ιστορία και άλλη…

Η σύζυγός μoυ εντυπωσιάστηκε! «Γίνεται δουλειά στο Νηπιαγωγείο», μου είπε εκέινο το απόγευμα. «Κάποιος δουλεύει εδώ… Κάποιος ‘σπέρνει’ στις ψυχές των παιδιών…. Μπράβο!»

«Μα αυτή είναι η δουλειά τους» θα πεί κάποιος…. Ναι, αλλά την κάνουν καλά! Στην Ελλάδα των μειωμένων μισθών και του άγχους, κάποιοι άνθρωποι παλεύουν καθημερινά… Και προσφέρουν! Μα γιατί; Θα τους πεί κάποιος «Μπράβο»; Ναι! Και πρώτοι εμείς, οι γονείς!

Δεν ήταν αυτή η μοναδική ένδειξη ότι στο 12ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων γίνεται δουλειά με μεράκι. Πολλοί γονείς το έχουν παρατηρήσει και μας το έχουν μεταφέρει. Ἐνα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Για τις κυρίες: Ευαγγελία Σιαματά, Κων/νιά Βράντζα, Σταυρούλα Συνάνη, Αγλαΐα Λαγού και Βασιλική Νίστα. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή