Ευχαριστήριο δήμαρχου Πύλης Κων/νου Δ. Κουφογάζου Reviewed by Momizat on . Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες Θέλω να ευχαριστήσω βαθιά μέσα από την καρδιά μου, όλες τις δημότισσες και τους δημότες που ανταποκρίθηκαν με την ψήφο τους στι Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες Θέλω να ευχαριστήσω βαθιά μέσα από την καρδιά μου, όλες τις δημότισσες και τους δημότες που ανταποκρίθηκαν με την ψήφο τους στι Rating: 0

Ευχαριστήριο δήμαρχου Πύλης Κων/νου Δ. Κουφογάζου

Ευχαριστήριο δήμαρχου Πύλης Κων/νου Δ. Κουφογάζου

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Θέλω να ευχαριστήσω βαθιά μέσα από την καρδιά μου, όλες τις δημότισσες και τους δημότες που ανταποκρίθηκαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου, στο συνδυασμό μας «Ξεκίνημα Δημιουργίας».

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τους άξιους συνεργάτες, υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και όλους εκείνους που στάθηκαν περήφανα, όλο αυτό το χρονικό διάστημα σε αυτόν τον ΤΙΜΙΟ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ προεκλογικό αγώνα. Σας σέβομαι και σας τιμώ όλους.

Επίσης, να συγχαρώ τον νεοεκλεγμένο δήμαρχο Κώστα Μαράβα και να του ευχηθώ καλή δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο που θα κληθεί σε λίγους μήνες να επιτελέσει.

 

Ο Δήμαρχος Πύλης

Κων/νος Δ. Κουφογάζος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή