Ευχαριστήριο μήνυμα του Χρήστου Σιμορέλη Reviewed by Momizat on .   Ο ελληνικός λαός έπραξε το καθήκον του. Έδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ την εκλογική δύναμη να αλλάξει τη πορεία της χώρας, να ξεκινήσει τη διαδρομή που είναι αναγκαία   Ο ελληνικός λαός έπραξε το καθήκον του. Έδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ την εκλογική δύναμη να αλλάξει τη πορεία της χώρας, να ξεκινήσει τη διαδρομή που είναι αναγκαία Rating: 0

Ευχαριστήριο μήνυμα του Χρήστου Σιμορέλη

Ευχαριστήριο μήνυμα του Χρήστου Σιμορέλη

 

Ο ελληνικός λαός έπραξε το καθήκον του. Έδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ την εκλογική δύναμη να αλλάξει τη πορεία της χώρας, να ξεκινήσει τη διαδρομή που είναι αναγκαία για να βελτιωθούν οι ζωές μας.

Οι τρικαλινοί πολίτες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Με τη ψήφο τους εμπιστεύτηκαν την Αριστερά, την ανέδειξαν πρώτη δύναμη και στο νομό μας, εξέλεξαν τρεις βουλευτές της.

Στη κοινωνία τώρα υπάρχει ελπίδα.

Για μένα, για μας –τους βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ το καθήκον είναι ένα, αδιαπραγμάτευτο: να αναλάβουμε τις ευθύνες, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες.

Θερμό ευχαριστήριο σε όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους ,ολόθερμο σε όλους όσους σταθούν δίπλα μας συντροφικά στο δύσκολο συναρπαστικό και νικηφόρο αγώνα μας.

 

 

Χρήστος Σιμορέλης

Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή