Ευχαριστήριο προς Tρικαλινό αστυνομικό Reviewed by Momizat on . Είμαι θύμα εγκατάλειψης τροχαίου, το όποιο έλαβε χώρα στις 31 \01 \2019 στα Τρίκαλα, ώρα 10 :30 μ.μ. οδός Θεμιστοκλέους και Αριστείδη Παπά 3. Ειδικότερα, ο θύτη Είμαι θύμα εγκατάλειψης τροχαίου, το όποιο έλαβε χώρα στις 31 \01 \2019 στα Τρίκαλα, ώρα 10 :30 μ.μ. οδός Θεμιστοκλέους και Αριστείδη Παπά 3. Ειδικότερα, ο θύτη Rating: 0

Ευχαριστήριο προς Tρικαλινό αστυνομικό

Ευχαριστήριο προς Tρικαλινό αστυνομικό

Είμαι θύμα εγκατάλειψης τροχαίου, το όποιο έλαβε χώρα στις 31 \01 \2019 στα Τρίκαλα, ώρα 10 :30 μ.μ. οδός Θεμιστοκλέους και Αριστείδη Παπά 3.

Ειδικότερα, ο θύτης ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ 1,42 χτύπησε απροσδόκητα και ξαφνικά το αυτοκίνητο μου. Το αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός μου και η παροχή ειδικής βοήθειας αν και ήταν παρόντες και άλλοι παρευρισκόμενοι απλοί και τυχαίοι πολίτες, μεταξύ αυτών και ο αξιότιμος αστυνομικός, Κος Αποστόλης Μουτσικόπουλος, ο οποίος έλαβε δράση και αντέδρασε με μεγάλη εμπειρία, όπως ταιριάζει και απαιτείται σε ένα εγκαταλειμμένο θύμα τροχαίου, όπως εγώ.

Ο Κος Αποστόλης Μουτσικόπουλος, παρόλο που δεν ήταν ένστολος, περιποιήθηκε το Τραύμα μου, με ενδυνάμωνε και με εμψύχωνε καθ’ όλη τη διάρκεια, ενώ έδωσε σήμα σε συναδέλφους του για αναζήτηση του θύτη και ταυτόχρονα κλήση στο ΕΚΑΒ… Δεν έφευγε στιγμή απο κοντά μου.

Προσωπικά θα ήθελα να  ευχαριστήσω δημοσίως το συγκεκριμένο αστυνομικό που ήταν παρόν έως και τη Μεταφορά μου στο Νοσοκομείο. Ήταν θαύμα ότι βγήκα αλώβητη με κάποια χτυπήματα αλλά εγώ οφείλω πολλά «ευχαριστώ» και «συγχαρητήρια » για την παροχή μιας ανθρώπινης βοήθειας, συνοδευόμενη από εμπειρία και αλτρουισμό… προς εμείς…

Μετά τιμής.
Θεοφανία Τραγανίτη του Κωνσταντίνου και της Γαλάτειας, κάτοικος Τρικάλων.

Σημ. Ο Αστυνομικός Αποστόλης Μουτσικόπουλος είναι στην ποδηλατική ομάδα αστυνόμευσης της πόλης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή