Ευχαριστήριο του Ηλία Παπανικολάου Reviewed by Momizat on . Αγαπητές μου συνδημότισσες, αγαπητοί μου συνδημότες Αισθάνομαι την ειλικρινή ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη με την οποία για ακόμη μια φορά Αγαπητές μου συνδημότισσες, αγαπητοί μου συνδημότες Αισθάνομαι την ειλικρινή ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη με την οποία για ακόμη μια φορά Rating: 0

Ευχαριστήριο του Ηλία Παπανικολάου

Ευχαριστήριο του Ηλία Παπανικολάου

Αγαπητές μου συνδημότισσες, αγαπητοί μου συνδημότες

Αισθάνομαι την ειλικρινή ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη με την οποία για ακόμη μια φορά με περιβάλλατε εκλέγοντάς με δημοτικό σύμβουλο Τρικκαίων, με την παράταξη του νέου δημάρχου, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συγχωριανούς μου, τους κατοίκους των Μεγάλων Καλυβίων, που για τέταρτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση μου έδωσαν τη ψήφο τους και την εντολή να τους εκπροσωπήσω για τα επόμενα πέντε χρόνια. Είναι χρέος μου να το κάνω και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων.

Η πόλη μας, τα χωριά μας, από 1η Σεπτέμβρη πατάνε «Επανεκκίνηση» και θα είμαστε εκεί, να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο και να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στα νέα παιδιά.

Με εκτίμηση

Ηλίας Παπανικολάου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή