Ευχαριστήριο του Χρήστου Σιμορέλη Reviewed by Momizat on . Είμαι ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στα Τρίκαλα με το συνδυασμό «ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ» και θέλω από αυτή τη θέση να ευχαριστήσω Είμαι ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στα Τρίκαλα με το συνδυασμό «ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ» και θέλω από αυτή τη θέση να ευχαριστήσω Rating: 0

Ευχαριστήριο του Χρήστου Σιμορέλη

Ευχαριστήριο του Χρήστου Σιμορέλη

Είμαι ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στα Τρίκαλα με το συνδυασμό «ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ» και θέλω από αυτή τη θέση να ευχαριστήσω όλες και όλους όσους μας στήριξαν και μας ψήφισαν.

Ακόμη, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού που μαζί δώσαμε μια ευγενική, καθαρή και γενναία μάχη προκειμένου να εδραιώσουμε στη συνείδηση των συμπολιτών την άποψή μας για την ανατροπή των συντηρητικών και μνημονιακών αντιλήψεων και την ανάγκη για μια νέα φιλολαϊκή και προοδευτική πολιτική σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Επίσης, θέλω να διαβεβαιώσω ότι ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, θα μείνουμε ακλόνητοι στη διεκδίκηση μιας καλύτερης μοίρας στην ιδιαίτερη τρικαλινή και θεσσαλική πατρίδα μας. Όλα αυτά με συνεχή αγώνα για ανάπτυξη, για πρόοδο και αξιοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής μας, για καλύτερες μέρες και ευημερία.

Για τις τοπικές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, καθεμία και καθένας μας προτείνουμε τη συνειδησιακή ψήφο, ως ελεύθεροι πολίτες με άποψη.

 

                                Σας ευχαριστώ όλες και όλους.

                                Ο αγώνας συνεχίζεται.

                                Χρήστος Σιμορέλης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή