Ευχαριστίες ΑΟΤ 1963 Reviewed by Momizat on . Τις ευχαριστίες του στη δημοτικήα ρχή Τρικάλων και στο προσωπικού του δημοτικού σταδίου, εκφράζει η διοίκηση του ΑΟΤ 1963. Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Το ΔΣ του Α. Τις ευχαριστίες του στη δημοτικήα ρχή Τρικάλων και στο προσωπικού του δημοτικού σταδίου, εκφράζει η διοίκηση του ΑΟΤ 1963. Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Το ΔΣ του Α. Rating: 0

Ευχαριστίες ΑΟΤ 1963

Ευχαριστίες ΑΟΤ 1963

Τις ευχαριστίες του στη δημοτικήα ρχή Τρικάλων και στο προσωπικού του δημοτικού σταδίου, εκφράζει η διοίκηση του ΑΟΤ 1963.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

“Το ΔΣ του Α.Ο.Τ. 1963 θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Χρήστο Λάππα, τον Αντιδήμαρχο καθημερινότητας κ. Θεόδωρο Σπανό και την πρώην αντιδήμαρχο και νυν αντιπρόεδρο του Ο.Α.Κ.Α. «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» κ. Βάσω Κάκλα καθώς και τα μέλη του οργανισμού για την αμέριστη βοήθεια και διευκόλυνση που παρέχουν στην ομάδα μας.

Επίσης το ΔΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους υπαλλήλους του Δημοτικού Σταδίου κ.κ. Χρήστο Νικολάου και Μάκη Τσιτσιούλα για την προθυμία τους και την άψογη συνεργασία που έχουν με τον σύλλογό μας”.

Αφήστε το σχόλιο σας