Ευχαριστίες για το σεμινάριο ΚΑΡ.ΠΑ Reviewed by Momizat on . Η Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας πραγματοποίησε στις 16 Οκτω Η Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας πραγματοποίησε στις 16 Οκτω Rating: 0

Ευχαριστίες για το σεμινάριο ΚΑΡ.ΠΑ

Ευχαριστίες για το σεμινάριο ΚΑΡ.ΠΑ

Η Διεύθυνση Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας πραγματοποίησε στις 16 Οκτωβρίου 2013 σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, με πρακτική εξάσκηση (μαλάξεις σε προπλάσματα) για τους καθηγητές φυσικής αγωγής της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και για μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο ενεργό πολίτη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC): την Ιατρό κα Πολύζου Ελένη, τον Ιατρό κ. Γκιζλή Βασίλειο, τον Ιατρό κ. Παρίση Χαράλαμπο, τον κ. Κατσουγιάννη Βασίλειο, την κα Κυρίτση Νικολέτα και τον κ. Μίγκα Αντώνιο, για την απόλυτα επιτυχή διοργάνωση του σεμιναρίου.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Τρικάλων για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών οι οποίοι μετείχαν στο σεμινάριο.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης:

  • την εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ Γαλακτοβιομηχανία Α.Ε.
  • το Ζαχαροπλαστείο ΤΡΙΖΩΝΗΣ
  • τον κ. Κωνσταντίνο Ταμπάρα, αποκλειστικό αντιπρόσωπο Μεταλλικού Νερού ΣΑΜΑΡΙΝΑ

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή