Ευχαριστεί τους “ΓτΚ” ο Δήμος Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Μετά την αποτυχία συνεργασίας στο πρόγραμμα των κοινωνικών δομών, με το «σεις» και με το «σας» φέρεται ο Δήμος Τρικκαίων στους Γιατρούς του Κόσμου. Απόδειξη, τα Μετά την αποτυχία συνεργασίας στο πρόγραμμα των κοινωνικών δομών, με το «σεις» και με το «σας» φέρεται ο Δήμος Τρικκαίων στους Γιατρούς του Κόσμου. Απόδειξη, τα Rating: 0

Ευχαριστεί τους “ΓτΚ” ο Δήμος Τρικκαίων

Ευχαριστεί τους “ΓτΚ” ο Δήμος Τρικκαίων

Μετά την αποτυχία συνεργασίας στο πρόγραμμα των κοινωνικών δομών, με το «σεις» και με το «σας» φέρεται ο Δήμος Τρικκαίων στους Γιατρούς του Κόσμου. Απόδειξη, τα παρακάτω ευχαριστήριο:

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου «Υγεία για όλους», που υλοποίησαν το τριήμερο 13 έως και 15 Οκτωβρίου στα Τρίκαλα οι Γιατροί του Κόσμου, με τη συνολική χρηματοδότηση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και τη συμμετοχή του Δήμου Τρικκαίων. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δωρεάν παιδιατρικό, γυναικολογικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους .

Πιστοί στην ιδέα ότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό , στεκόμαστε , ως Δήμος, αρωγοί στις προσπάθειες προληπτικής φροντίδας του πληθυσμού που είναι η καλύτερη αντιμετώπιση για κάθε αρρώστια . Σε αυτό το πλαίσιο σταθήκαμε συμπαραστάτες στο συγκεκριμένο έργο των Γιατρών του Κόσμου , παραχωρώντας τους χώρους του 1ου ΚΑΠΗ και του Κοινωνικού Ιατρείου καθώς και νοσηλευτική υποστήριξη με το υγειονομικό προσωπικό του Δήμου ( Δ.Ε.Κ.Α.).

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε εκ μέρους των δημοτών μας τους Γιατρούς του Κόσμου για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρείχαν και αυτό το τριήμερο . Τους ευχαριστούμε, επίσης, και για την προσφορά εκ μέρους τους εμβολίων στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου.

Α ς   σ υ ν ε ρ γ α σ τ ο ύ μ ε   ω ς   ά ν θ ρ ω π ο ι   γ ι α   τ ο ν   ά ν θ ρ ω π ο .

Από το γραφείο του Αντιδημάρχου

Κοιν. Μέριμνας & Υγείας

Σταύρου Τραγάνη

                                         

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή