Εφαρμογή “safe  hunter” για τους Τρικαλινούς κυνηγούς Reviewed by Momizat on .   Η Ζ΄Κ.Ο.Θ. με γνώμονα το ασφαλές κυνήγι και την ασφάλεια και ενημέρωση των κυνηγών, θα διανείμει δωρεάν 13.000 κωδικούς με την εφαρμογή “safe  hunter”. Η   Η Ζ΄Κ.Ο.Θ. με γνώμονα το ασφαλές κυνήγι και την ασφάλεια και ενημέρωση των κυνηγών, θα διανείμει δωρεάν 13.000 κωδικούς με την εφαρμογή “safe  hunter”. Η Rating: 0

Εφαρμογή “safe  hunter” για τους Τρικαλινούς κυνηγούς

Εφαρμογή “safe  hunter” για τους Τρικαλινούς κυνηγούς

 

Η Ζ΄Κ.Ο.Θ. με γνώμονα το ασφαλές κυνήγι και την ασφάλεια και ενημέρωση των κυνηγών, θα διανείμει δωρεάν 13.000 κωδικούς με την εφαρμογή “safe  hunter”.

Η εφαρμογή αυτή δίνει σε κάθε κυνηγό τις εξής  δυνατότητες:

  1. Προστασία από την παραβατικότητα με ειδοποίηση όταν βρεθεί σε απαγορευμένες περιοχές.
  2. Τηλεφωνικού καταλόγου με δυνατότητα πρόσβασης σε λίστα με όλα τα τηλέφωνα της Κ.Σ.Ε., Ομοσπονδιών, Κυνηγετικών Συλλόγων, Θηροφυλάκων και Δασαρχείων.
  3. Χάρτες : Ο κυνηγός έχει πρόσβαση σε αναλυτικούς χάρτες απαγορευμένων περιοχών, ζωνών NATURA, ζώνες εκπαίδευσης σκύλων.
  4. Θηραμάτων: Περιγραφή και φωτογραφίες θηρεύσιμων ειδών , όπως προκύπτουν από τη ρυθμιστική διάταξη θήρας.

Η εφαρμογή λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο , δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη σήματος internet και σε καμιά περίπτωση δεν είναι γνωστή η θέση του κυνηγού.

Η διανομή των κωδικών θα γίνει μέσω του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων και θα συνοδεύεται με ενημερωτικό φυλλάδιο εγκατάστασης της εφαρμογής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή