Εφεδρίνη χρειάζεται το ΠΕΔΥ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η εύρυθμη λειτουργία του ΠΕΔΥ (πρώην ΕΟΠΥΥ) και στα Τρίκαλα εξακολουθεί να παραμένει ζητούμενο. Ο κόσμος τρέχει στα ιδιωτικά ιατρεία όπου είναι υποχρεωμένος να Η εύρυθμη λειτουργία του ΠΕΔΥ (πρώην ΕΟΠΥΥ) και στα Τρίκαλα εξακολουθεί να παραμένει ζητούμενο. Ο κόσμος τρέχει στα ιδιωτικά ιατρεία όπου είναι υποχρεωμένος να Rating: 0

Εφεδρίνη χρειάζεται το ΠΕΔΥ στα Τρίκαλα

Εφεδρίνη χρειάζεται το ΠΕΔΥ στα Τρίκαλα

Η εύρυθμη λειτουργία του ΠΕΔΥ (πρώην ΕΟΠΥΥ) και στα Τρίκαλα εξακολουθεί να παραμένει ζητούμενο. Ο κόσμος τρέχει στα ιδιωτικά ιατρεία όπου είναι υποχρεωμένος να πληρώνει από την τσέπη του για να βρει την υγειά του . Η εικόνα στα πολυιατρεία μόνο ικανοποιητική δεν είναι, αφού καλούνται να εξυπηρετήσουν δεκάδες καθημερινά συμπολίτες:

– ένας μικροβιολόγος, το εργαστήριο του οποίου δεν λειτουργεί αφού δεν υπάρχουν αντιδραστήρια,
– ένας παθολόγος,
– ένας χειρουργός,
– ένας ορθοπεδικός και
– ένας ΩΡΛ .
Επίσης, τέσσερις οδοντίατροι, εκ των οποίων οι δύο ασκούν καθήκοντα ελεγκτή . Αυτή είναι η εικόνα σήμερα του ΠΕΔΥ στα Τρίκαλα. Αυτή την εικόνα, γιατρός που δεν αποδέχθηκε την πρόταση του υπουργείου Υγείας για επαναπρόσληψη, τη χαρακτήρισε ως «παρωδία». Απουσιάζουν βασικότατες ειδικότητες ιατρών, όπως καρδιολόγου, οφθαλμίατρου και πολλών άλλων. Ολοι πλέον περιμένουν τις περίφημες προσλήψεις των γιατρών – με συμβάσεις – που όλο εξαγγέλλονται και τίποτα δεν γίνεται . Δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα….

 

Αφήστε το σχόλιο σας