"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Εφημερίδα «Τα Μετέωρα»: Διαβάστε στο φύλλο που κυκλοφορεί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με κύριο θέμα την υπόθεση του μικρού Καλαμπακιώτη, Βασίλη, και την προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα πλαστικά καπάκια για την αγορά του αμαξιδίου που χρειάζεται κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 η εφημερίδα «Τα Μετέωρα».

Ο Εκδότης Νικόλαος Β. Μπακόλας αναφέρεται στο μείζον και πάντα επίκαιρο θέμα της Δημοκρατίας και του Τύπου.

Στην εφημερίδα υπάρχει επίσης αναλυτικό ρεπορτάζ για τις εκδηλώσεις του τετραημέρου που θα έχουν αποκορύφωμα τα κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας.

Όπως πάντα στην εβδομαδιαία εφημερίδα της Καλαμπάκας θα διαβάσετε αναλύσεις και ρεπορτάζ από όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας.

Στα ξεχωριστά θέματα ανήκει το άρθρο του Σώτου Αλεξίου με τίτλο «Ένας Τσιτσάνης στην Καλαμπάκα».

Σχόλια και παραπολιτικά θα διαβάσετε στο μόνιμο τρισέλιδο (Πολιτικό Καφενείο, Μετεωρίτικα, Τύπος & Υπογραμμός).

Στο άλλο ένθετο τετρασέλιδο θα βρείτε τις απόψεις των: Χρ. Γκερέκου, Ν. Κατοίκου, Β. Τσαρούχα και Χρ. Τσίτσαρη. Επίσης, το δεύτερο μέρος της σημαντικής εργασίας του Φιλολόγου Σπυρίδωνος Βλιώρα για τα τοπωνύμια της ευρύτερης περιοχής Καλαμπάκας, καθώς και το άρθρο του Πρωτ/ρου Φώτιου Βούρλα για την κατάκριση.

Στο δισέλιδο «Υγεία και Ομορφιά» θα διαβάσετε τα εξής θέματα: Φροντίδα της επιδερμίδας (Φανή Λουτριώτη-Ζησοπούλου), Η άσκηση και οι θετικές επιδράσεις της (Παναγιώτης Κανδύλης), Καθηστέρηση λόγου (Δήμητρα Π. Δημητράκη), Ενυδάτωση χειλιών (Βιβή Σινάνη), Χρήσιμες συμβουλές (Μαρίνα Αθ. Καραθανάση) και Καθαρά Δευτέρα και διατροφή (Βασιλική Κέφου).

Στη συνταγή της εβδομάδας από τη Μαρία Ζαΐμη-Περγαντή οι Γίγαντες με μαρούλι και άνηθο στην κατσαρόλα.

Και όπως πάντα ένα σούπερ εξασέλιδο με τις αθλητικές ειδήσεις της εβδομάδας, στις οποίες δεσπόζει η εξασφάλιση της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ από τον ΑΟ Καλαμπάκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης