"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Εφημερίδα ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

tameteora

Με κύριο θέμα τις αντιδράσεις κατοίκων της Καλαμπάκας για κεραία κινητής τηλεφωνίας εντός της πόλης κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Τα Μετέωρα» με το υπ’ αρ. 1126 φύλλο της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Επιτροπή έχει συλλέξει 2.500 υπογραφές τις οποίες παρέδωσε στον Δήμαρχο Καλαμπάκας.

Στους ήρωες νησιώτες του Αιγαίου αναφέρεται ο Εκδότης της Εφημερίδας Νικόλαος Μπακόλας στο κύριο άρθρο.

Τα θέματα της εφημερίδας:

– Αναφορά σε έναν Αυριώτη που πρωτοστάτησε στη Μάχη της Μερίτσας, τον Αθανάσιο Μαχιά (Νικοτσάρα), παράλληλα με το ρεπορτάζ από την εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή.

– Η Αρχαιολογική Υπηρεσία διέκοψε την ανέγερση τοιχίου στην Καλαμπάκα, λίγα μέτρα πριν από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, και εξετάζει ευρήματα που εικάζεται ότι προέρχονται από τη Ρωμαϊκή και Μεσαιωνική εποχή.

– Ραντεβού στην Αθήνα για τη γέφυρα Διάβας έχει σήμερα ο Δήμαρχος Καλαμπάκας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και οι τρεις Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

– Έτοιμη για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου είναι η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμπάκας.

– Η γνωστή συγγραφέας Λένα Μαντά φιλοξενείται στη στήλη «Πρόσωπα», τέσσερα χρόνια μετά από το ξεκίνημα που έγινε με την ίδια, για να ακολουθήσουν μέχρι σήμερα άλλες 154 συνεντεύξεις της Έφης Δούλη.

Διαβάστε επίσης όλα τα ρεπορτάζ από εκδηλώσεις και από τα κύρια γεγονότα της εβδομάδας.

Σχόλια και παραπολιτικά σε τρεις σελίδες (Πολιτικό Καφενείο, Μετεωρίτικα και Τύπος & Υπογραμμός).

Στις απόψεις φιλοξενούνται σε αυτό το φύλλο οι: Χρ. Γκερέκος, ο Δημ. Τσεργούλας, ο Ν. Κατοίκος, ο Κ. Φαμίσης, «Εύμαιος», Β. Μίχου, Χρ. Τσίτσαρης και Ι. Λάιου. Επίσης, ο Γιάννης Αλμπάνης παρουσιάζει την έρευνά του για τις δύο παλαιές ονομασίες της Καλαμπάκας Istagon (Βυζαντινή) και Kalbak-Kaya (Τούρκικη).

Στο δισέλιδο Υγεία και Ομορφιά τα θέματα είναι: Ομορφιά και διατροφή (Φανής Λουτριώτη-Ζησοπούλου), Εγκυμοσύνη και άσκηση (Παν. Κανδύλης), 17 δραστηριότητες έκφρασης λόγου (Δήμητρας Δημητράκη), Τα οφέλη των αντιοξειδωτικών (Βιβής Σινάνη), Προβλήματα στον λόγο (Μαρίνα Καραθανάση) και Χοληστερίνη και διατροφή (Βασιλική Κέφου).

Τέλος, έξι σελίδες με όλες τις αθλητικές ειδήσεις της εβδομάδας με αναλύσεις των αγώνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης