“Εφυγε” ένας σπουδαίος τρικαλινός επιστήμονας Reviewed by Momizat on . Θρηνεί η ιατρική κοινότητα των Τρικάλων αλλά και οι πολίτες την απώλεια ενός λαμπρού επιστήμονα, του τρικαλινού Πρόεδρου της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Θρηνεί η ιατρική κοινότητα των Τρικάλων αλλά και οι πολίτες την απώλεια ενός λαμπρού επιστήμονα, του τρικαλινού Πρόεδρου της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Rating: 0

“Εφυγε” ένας σπουδαίος τρικαλινός επιστήμονας

“Εφυγε” ένας σπουδαίος τρικαλινός επιστήμονας

Θρηνεί η ιατρική κοινότητα των Τρικάλων αλλά και οι πολίτες την απώλεια ενός λαμπρού επιστήμονα, του τρικαλινού Πρόεδρου της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης. Απεβίωσε χθες σε ηλικία 57 ετών ο μαιευτήρας Γυναικολόγος και συνάμα Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης Στέφανος Νταϊλιάνας. Η άνιση μάχη με την αρρώστια που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό έληξε άδοξα, αφήνοντας απαρηγόρητους τους δικούς του ανθρώπους. Η κηδεία του αποθανόντος θα τελεστεί σήμερα στις 15.00 από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Κοιμητηρίου Αθηνών. Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο Γηροκομείο Κυθήρων Αρ. Λογ. Ε.Τ.Ε. 45248001922, τηλ. 2736033301 ή στις «Φίλες της Αγάπης» Τρικάλων Αρ. Λογ. Τράπεζας Πειραιώς 5611-014692-999.

 

Η ΕΕΓΕ

Η Ελληνική Εταιρεία Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (ΕΕΓΕ) ιδρύθηκε το 1993 στην Αθήνα, αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (ESGE) και είναι μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Γυναικολογικής Λαπαροσκόπησης (AAGL).

Η ΕΕΓΕ είναι μη κερδοσκοπική Επιστημονική Εταιρεία, ταγμένη στη διάδοση της Γυναικολογικής Ενδοσκοπικής, τόσο σε διαγνωστικό, κυρίως όμως σε επεμβατικό επίπεδο. Στόχοι της εταιρείας είναι:

  • Η διοργάνωση Επιστημονικών Σεμιναρίων, Συμποσίων, Ημερίδων καθώς και του Πανελλήνιου Συνεδρίου Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης, το οποίο αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της εταιρείας και λαμβάνει χώρα ανά τριετία.
  • Η συνεργασία με άλλες Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές Εταιρείες Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης.
  • Πιστοποίηση στη Γυναικολογική Ενδοσκόπηση.
  • Περιοδική έκδοση νέων της Εταιρείας καθώς και δημοσίευση οδηγιών ορθής ενδοσκοπικής χειρουργικής.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή