Εφυγε από κοντά μας ο παιδίατρος που θεράπευσε τα μισά Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Ο Γιώργος Φάης, ο πιο αγαπητός παιδίατρος στην πόλη των Τρικάλων, από σήμερα τα ξημερώματα δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Εχοντας αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστ Ο Γιώργος Φάης, ο πιο αγαπητός παιδίατρος στην πόλη των Τρικάλων, από σήμερα τα ξημερώματα δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Εχοντας αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστ Rating: 0

Εφυγε από κοντά μας ο παιδίατρος που θεράπευσε τα μισά Τρίκαλα

Εφυγε από κοντά μας ο παιδίατρος που θεράπευσε τα μισά Τρίκαλα

Ο Γιώργος Φάης, ο πιο αγαπητός παιδίατρος στην πόλη των Τρικάλων, από σήμερα τα ξημερώματα δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Εχοντας αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα μια δύσκολη μάχη, άφησε την τελευταία πνοή στα Τρίκαλα.
Βαριά θλίψη και οδύνη, είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν σε όσους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είχαν δεχθεί την ιατρική του φροντίδα.
Ακόμη και στα βαριά μεσάνυχτα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ανά πάσα στιγμή, πολλές φορές και άνευ αμοιβής, ο Μετσοβίτης στην καταγωγή γιατρός φρόντιζε τους ασθενείς, τα μικρά παιδιά.
Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι όντως είχε θεραπεύσει τους μισούς τρικαλινούς.
Ο Γιώργος Φάης, γεννημένος στο Μέτσοβο το 1942, μεταβαίνει σε νεαρή ηλικία στην Αθήνα για να σπουδάσει. Στα Τρίκαλα έρχεται για να κάνει το αγροτικό του, γνωρίζει τη μετέπειτα σύζυγό του, Βασιλική Μαλικιώση και μαζί, ευτυχούν να χαρούν τέσσερα παιδιά: τον Δημήτρη, τη Χρύσα, τον Ρωμανό και την Αρετή.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον ΙΝ Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων, στις 6.30 το απόγευμα.
Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν σε ευαγή ιδρύματα.
Η trikkipress.gr συλλυπείται θερμότατα τους οικείους του.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή