Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων Βασίλης Οικονόμου Reviewed by Momizat on . Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο πρόεδρος του Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων «Τρίκκη», Βασίλης Οικονόμου. Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από την επάρατο ν Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο πρόεδρος του Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων «Τρίκκη», Βασίλης Οικονόμου. Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από την επάρατο ν Rating: 0

Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων Βασίλης Οικονόμου

Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων  Βασίλης Οικονόμου

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο πρόεδρος του Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων «Τρίκκη», Βασίλης Οικονόμου. Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από την επάρατο νόσο και τελικά υπέκυψε. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γλίνος Τρικάλων. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Σωτηρία, τα παιδιά του Παναγιώτη και Αγάθη Οικονόμου, Ελένη και Χρήστο Μπερντέ, Ευθαλία και Αθανάσιο Μήτσιο. Σε κοινό ψήφισμά τους τα Δ.Σ. της ΕΑΣ Τρικάλων και του Εργοστασίου Γάλακτος αναφέρουν τα εξής:
“Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Α.Σ. Τρικάλων και του Εργοστασίου Γάλακτος  «ΤΡΙΚΚΗ», μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου θανάτου του αγαπητού συναδέλφου Βασίλη Οικονόμου προέδρου του Δ.Σ. του Εργοστασίου Γάλακτος και μέλους του Δ.Σ. της Ε.Α.Σ.Τ.. εκτιμώντας το ήθος την ευγένεια και την προσφορά του στο συνεταιριστικό κίνημα, συνεδρίασαν εκτάκτως και αποφάσισαν ομόφωνα τα κάτωθι:
Να εκφράσουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του συναδέλφου.
Να καταθέσουν στεφάνια.
 Να παραστούν σύσσωμα τα Δ.Σ.  στην εξόδιο ακολουθία.
Να καταθέσουν  χρηματικό ποσό στη μνήμη του για την ενίσχυση κοινωφελούς σκοπού.
Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή