‘Εφυγε από τη ζωή ο 60χρονος Γιώργος Γιαννούσης Reviewed by Momizat on . Στα 60 του χρόνια έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου ο γνωστός Τρικαλινός έμπορος Γιώργος Γιαννούσης. Από τους πλέον δραστήριους επιχειρηματίες της πόλης δια Στα 60 του χρόνια έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου ο γνωστός Τρικαλινός έμπορος Γιώργος Γιαννούσης. Από τους πλέον δραστήριους επιχειρηματίες της πόλης δια Rating: 0

‘Εφυγε από τη ζωή ο 60χρονος Γιώργος Γιαννούσης

‘Εφυγε από τη ζωή ο 60χρονος Γιώργος Γιαννούσης

Στα 60 του χρόνια έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου ο γνωστός Τρικαλινός έμπορος Γιώργος Γιαννούσης.

Από τους πλέον δραστήριους επιχειρηματίες της πόλης διατηρούσε το κατάστημά του πίσω από τη Νομαρχία, στην οδό Αλβανικού Μετώπου. Κηδεύεται  την Κυριακή  31 – 7 – 2016  και  ώρα 11.00π.μ. , στον  Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του  Μαρία Ντινοπούλου, τον γιο του Χαράλαμπο Γιαννούση, γονείς, αδέλφια και πεθερικά. Η σορός θα μεταφερθεί στον  Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων , την Κυριακή 31-7-2016 και ώρα 10.30π.μ.. Ο καφές θα δοθεί στην Αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Α΄ Νεκροταφείου Τρικάλων. Αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σ.Υ.Δ. Τρικάλων Άγιοι Ανάργυροι .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή