“Εφυγε” ο Γιώργος Ζαρίντας, ο “δάσκαλος” του ΑΟΤ Reviewed by Momizat on . Ο "δάσκαλος" Γιώργος Ζαρίντας έφυγε σήμερα το πρωί απο την ζωή σε ηλικία 69 ετών ενώ νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Τρικάλων μετά απο μία σοβαρή επέμβαση στο πόδι τ Ο "δάσκαλος" Γιώργος Ζαρίντας έφυγε σήμερα το πρωί απο την ζωή σε ηλικία 69 ετών ενώ νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Τρικάλων μετά απο μία σοβαρή επέμβαση στο πόδι τ Rating: 0

“Εφυγε” ο Γιώργος Ζαρίντας, ο “δάσκαλος” του ΑΟΤ

“Εφυγε” ο Γιώργος Ζαρίντας, ο “δάσκαλος” του ΑΟΤ

Ο “δάσκαλος” Γιώργος Ζαρίντας έφυγε σήμερα το πρωί απο την ζωή σε ηλικία 69 ετών ενώ νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Τρικάλων μετά απο μία σοβαρή επέμβαση στο πόδι του. Τα συσσωρευμένα όμως προβλήματα υγείας του Γιώργου είχαν ως αποτέλεσμα να παρουσιαστούν επιπλοκές με αποτέλεσμα ο “δάσκαλος” να χάσει την ζωή.
Ο Γιώργος Ζαρίντας υπήρξε τερματοφύλακας του ΑΟΤ την δεκαετία του 60 και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες για να συνεχίσει μετά ως προπονητής για πολλά χρόνια απ’ όπου και του κολλήθηκε το παρατσούκλι “δάσκαλος”. Πάντα παρών σε όλες τις εξελίξεις, συμμετεΑίχε ενεργά στις εκδηλώσεις των βετεράνων και του ΑΟΤ.
Η κηδεία του θα γίνει το απογευμα της Δευτέρας στις 6 απο το παρεκλήσσι του 2ου Νεκροταφείου.
Πηγή sportrikala.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή