"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

“Εφυγε” ο Μητσάρας των γηπέδων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όποιος έχει δει αθλητικές εκπομπές, αποκλείεται να μην τον είχε προσέξει. Στεκόταν πάντα πίσω από όποιον έκανε δηλώσεις στην κάμερα. Και τις περισσότερες φορές σήκωνε τα γεμάτα έξυπνα και καίρια μηνύματα στα πλακάτ του. Είτε στα γήπεδα είτε στους δρόμους. Πρόκειται για τον “Μητσάρα“, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Η είδηση κυκλοφόρησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Πρώτα από τα social media με αφορμή μία ανάρτησης από αντιδήμαρχο της Καλλιθέας.

Οι αθλητικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί μετέδωσαν την είδηση, η οποία αναρτήθηκε και σε αθλητικά sites.

Ο “Μητσάρας”, αυτή η εμβληματική μορφή των γηπέδων και των διαδηλώσεων, δεν είναι πια κοντά μας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πέθανε την Πέμπτη, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το θάνατο του.

Ο “Μητσάρας” σύχναζε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, καθότι οπαδός του Πανιωνίου, ωστόσο πάμπολλες φορές εμφανίζοταν και σε άλλα γήπεδα της Αθήνας.

Χαρακτηριστική ήταν η βραδιά όπου το παιχνίδι του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη είχε τελειώσει την ίδια ώρα με εκείνο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο συμπαθής Μητσάρας είχε καταφέρει να βρεθεί πίσω από τους προπονητές που έκαναν δηλώσεις και στα δύο ματς.

Τα τελευταία χρόνια που οι διαδηλώσεις ήταν καθημερινό φαινόμενο, ο “Μητσάρας” ήταν πάντα εκεί, υψώνοντας τα ευφάνταστα πλακάτ του.

Όπως έλεγαν όσοι τον είχαν γνωρίσει, επρόκειτο για έναν αγνό και φιλικό άνθρωπο, με αγάπη για το ποδόσφαιρο και συμμετοχή στους κοινωνικούς αγώνες.

Το αντίο του αντιδημάρχου Καλλιθέας στο Facebook:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΕΦΥΓΕ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ!!!!Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ…ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ ΑΠΟ 3ΧΡ ΩΣ 103!!!!ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ <<ΜΗΤΣΑΡΑ>>ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ..ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ!!!!ΤΟΝ ΚΑΤΕΠΙΛΟΓΗΝ <<ΑΣΤΕΓΟ>>ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΚΑΤ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΕΥΦΥΗΣ ΒΑΘΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΚΑΤ..ΟΠΟΥ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΓΙΑ << ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ!!!>>ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΗΤΣΑΡΑ!!!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΓΗ!!ΕΚΤΙΜΗΣΕΣ ΟΡΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ<<ΕΓΡΑΨΕΣ>>ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ !!ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙΑ Η ΑΝΑΠΑΥΣΗ…ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΦΙΛΕ….

mits6 mits1 mits2 mits3 mits4 mits5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης