Εφυγε ο Φώτης Σδόνας Reviewed by Momizat on . Πρώην Δήμαρχος του τέως Δήμου Χασίων και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το πρωί σε νοσοκομείο της Αθήνας ο πρώην Δήμαρχος Χασίων Πρώην Δήμαρχος του τέως Δήμου Χασίων και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το πρωί σε νοσοκομείο της Αθήνας ο πρώην Δήμαρχος Χασίων Rating: 0

Εφυγε ο Φώτης Σδόνας

Εφυγε ο Φώτης Σδόνας

Πρώην Δήμαρχος του τέως Δήμου Χασίων και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το πρωί σε νοσοκομείο της Αθήνας ο πρώην Δήμαρχος Χασίων Φώτης Σδόνας,  σε ηλικία 60 χρόνων. Δεν κατάφερε να παλέψει τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα και το τελευταίο εγκεφαλικό επεισόδιο ήταν και το μοιραίο. Λάτρης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Φώτης Σδόνας υπηρέτησε τον τόπο του ως Δήμαρχος την πρώτη τετραετία εφαρμογής του προγράμματος “Ι. Καποδίστριας” αφήνοντας  έργο στην περιοχή των Χασίων. Στις επόμενες δύο εκλογικές αναμετρήσεις είχε καταλάβει την τρίτη θέση, μετέχοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είχε συμμετοχή στο ΠΑΣΟΚ από τα πρώτα χρόνια και μαχόταν για τις θέσεις του Κινήματος.
Ο εκλιπών αφήνει πίσω τις δύο κόρες του και η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 15:00 το μεσημέρι από τον Ιερο Ναό Αγίου Γεωργίου Οξύνειας Καλαμπάκας.
Η trikkipress.gr συλλυπείται τους οικείους του

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή