Εχασε τη μάχη 59χρονη Τρικαλινή Reviewed by Momizat on . Σε ηλικία 59 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί η Αικατερίνη Μπέσιου-Κυριάκου ενώ η κηδεία της θα γίνει αύριο  Σάββατο Οκτωβρίου στις  11.00π.μ. , στον Ιερό Ν Σε ηλικία 59 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί η Αικατερίνη Μπέσιου-Κυριάκου ενώ η κηδεία της θα γίνει αύριο  Σάββατο Οκτωβρίου στις  11.00π.μ. , στον Ιερό Ν Rating: 0

Εχασε τη μάχη 59χρονη Τρικαλινή

Εχασε τη μάχη 59χρονη Τρικαλινή

Σε ηλικία 59 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί η Αικατερίνη Μπέσιου-Κυριάκου ενώ η κηδεία της θα γίνει αύριο  Σάββατο Οκτωβρίου στις  11.00π.μ. , στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων  Τρικάλων. Εκτός του συζύγου της, αφήνει πίσω την κόρη της Βασιλική, ενώ απαρηγόρητα μένουν τα αδέρφια της,  Βασιλική και Απόστολος Σβάνας, Ιωάννα και Χαράλαμπος Δεληλίγκας, Πολυξένη και Βασίλειος Μιχαλούδης, Γεωργία  Θωμά  Κοντογιάννη.

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων , το Σάββατο 25-10-2014 και ώρα 9.30π.μ. Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων. Θερμή παράκληση , αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν σε Ευαγή Ιδρύματα .

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου »

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή