Εψαξαν τον Μπεν και στον Τύρναβο Reviewed by Momizat on . Αν και οι ελπίδες για την εύρεση του Μπεν στην Κύπρο έπεσαν στον κενό, όταν αποδείχθηκε ότι ο νεαρός που εντοπίστηκε εκεί δεν είχε σχέση με το εξαφανισμένο αγόρ Αν και οι ελπίδες για την εύρεση του Μπεν στην Κύπρο έπεσαν στον κενό, όταν αποδείχθηκε ότι ο νεαρός που εντοπίστηκε εκεί δεν είχε σχέση με το εξαφανισμένο αγόρ Rating: 0

Εψαξαν τον Μπεν και στον Τύρναβο

Εψαξαν τον Μπεν και στον Τύρναβο

Αν και οι ελπίδες για την εύρεση του Μπεν στην Κύπρο έπεσαν στον κενό, όταν αποδείχθηκε ότι ο νεαρός που εντοπίστηκε εκεί δεν είχε σχέση με το εξαφανισμένο αγόρι, οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά έπειτα από την «αναζωπύρωση» της υπόθεσης. Την Τετάρτη έγινε αστυνομική έρευνα σε καταυλισμό Ρομά στον Τύρναβο, καθώς υπήρχε πληροφορία για νεαρό που έμενε εκεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε έπειτα από ενημέρωση πως στον οικισμό ζει ένας νεαρός ξανθός με γαλανά μάτια. Επιπλέον η φυσιογνωμία του μοιάζει με το σκίτσο που απεικονίζει το πώς θα ήταν σήμερα το αγόρι που χάθηκε στην Κω το 1991.
Ομάδα αστυνομικών πήγε το πρωί της Τετάρτης, στον οικισμό και συνάντησε το νεαρό που φέρεται επίσης, να έχει την ίδια ηλικία με τον αναζητούμενο Μπεν. Οταν το απόγευμα επέστρεψαν στον οικισμό οι αστυνομικοί, ο νεαρός δεν ήταν εκεί αλλά το πρωί της Πέμπτης φέρεται να προσήλθε οικειοθελώς στην Αστυνομία όπου και έγινε λήψη βιολογικού υλικού προκειμένου να γίνει εξέταση DNA.

(Πηγή ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή