Εως την Δευτέρα οι αιτήσεις για τις 232 θέσεις στους δήμους των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Λήγει μεθαύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους τέσσερις Λήγει μεθαύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους τέσσερις Rating: 0

Εως την Δευτέρα οι αιτήσεις για τις 232 θέσεις στους δήμους των Τρικάλων

Εως την Δευτέρα οι αιτήσεις για τις 232 θέσεις στους δήμους των Τρικάλων

Λήγει μεθαύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους τέσσερις δήμους του νομού Τρικάλων για τις 232  θέσεις. Το πρόγραμμα είναι οκτάμηνης διάρκειας με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα και σε όλη τη χώρα θα  δώσει απασχόληση σε 24.251 ανέργους. Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, ηλικίας έως 25 ετών, θα λαμβάνουν, μηνιαίως, καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75 ευρώ), ενώ, όσοι είναι άνω των 25 ετών, λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54 ευρώ).
Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των αιτήσεων γίνεται – αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο – στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης από πιστοποιημένους χρήστες στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (ονομασία χρήστη και συνθηματικό).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή