"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Εύκολη νίκη του ΑΟ Τρίκαλα στην Χαλκίδα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την 3η συνεχόμενη νίκη σε αντίστοιχους αγώνες του 2ου ομίλου του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής πέτυχε ο ΑΟ Τρίκαλα, αφού με ιδιαίτερη ευκολία νίκησε με 0-3 την Χαλκίδα στην πρωτεύουσα της Εύβοιας.
Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη κατέφεραν από την αρχή του αγώνα, που έγινε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, να επιβάλει τον ρυθμό του.
Ο ΑΟΤ μπήκε με ορμή στο παιχνίδι, στρίμωξε στο μισό γήπεδο την ανήμπορη να κάνει πολλά πράγματα Χαλκίδα και δημιούργησε 2-3 καταστάσεις μέχρι το 10λεπτο, ενώ στο 18’ άνοιξε το σκορ με το διαγώνιο σουτ του Κουτσιανικούλη που βρήκε δίχτυα για το 0-1.
Το πρώτο γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες των Τρικάλων που κινούνταν πλέον με άνεση στο τερέν και οκτώ λεπτά αργότερα- στο 24΄- ο Κουσκουνάς με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-2. Ο ΑΟΤ θα μπορούσε να βάλει και τρίτο πριν το φινάλε του α’ μέρους, καθώς στο 40΄ο Κουτσιανικούλης έφυγε στην κόντρα , εξαπέλυσε σουτ αλλά δεν βρήκε εστία, ενώ δύο λεπτά αργότερα Γιοκέ και Αλεξίου έχασαν τις δικές τους ευκαιρίες.
Το β’ ημίχρονο δεν έκρυβε συγκινήσεις , ο ΑΟΤ είχε το ματς υπό έλεγχοι και στο 49’ ο Κουτσιανικούλης πήγε για δεύτερο προσωπικό αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βλάμη που απέκρουσε την προβολή. Χαμένη ευκαιρία είχε και ο Γιοκέ στο 60’ σημαδεύοντας ελάχιστα εκατοστά άουτ ενώ από το 64’ και μετά ο Θεοδοσιάδης άρχισε τις αλλαγές ρίχνοντας του Βαταμίδη Λουκά, Μπραντίστα στο ματς. Οι γηπεδούχοι είχαν μια υποψία ευκαιρίας στο 85’ με το σουτ του Ζαχαριάδη (άουτ), αλλα ούτε στο τελευταίο δεκάλεπτο έβαλαν δύσκολα στους παίκτες των Τρικάλων.
Μάλιστα στο 89΄ τρίτωσε το καλό για τον ΑΟΤ όταν ο Βαταμίδης έστρωσε ιδανικά στον Μπραντίτσα και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το 0-3 στο άνετο πέρασμα του ΑΟΤ από την Χαλκίδα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΟ Χαλκίδα (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Βλάμης, Λεσάι (83′ Θύμιο), Ματζουρανάκης, Μαγγίνας, Δεληγιάννης, Εντιαγέ (89′ Σαρρής λ.τ.), Α. Μπαλωμένος, Κυριακού, Γκιόκας (46′ Ζαχαράκης λ.τ.), Μάρκου, Κατσαρής.
Τρίκαλα : Παϊτέρης, Καρανίκας (75’Μπραντίτσας), Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Κουσκουνάς (82΄ Βαταμίδης), Κρητικός, Αγκαράι, Κουτσιανικούλης (64’ Λουκάς), Αλεξίου, Γιοκέ, Κωστόπουλος.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σπήλιος (Κορίνθου)/Γκουντάς (Αθηνών)-Αθανασάκης (Αθηνών).

Αποτελέσματα – 3ος όμιλος
ΑΠΣ Ζάκυνθος-Ναυπακτιακός Αστέρας 1-0
Πανελευσινιακός-ΑΕ Λευκίμμης 4-0
Αστέρας Πετριτή-ΑΟ Υπάτου 0-2
Χαλκίδα-ΑΟ Τρίκαλα 0-3
Τηλυκράτης Λευκάδας-Βύζας Μεγάρων 5-0
Απόλλων Πάργας-Διγενής Νεοχωρίου 0-0
ΠΟ Φήκης-Παναγρινιακός 4-2

Η βαθμολογία (σε 16 αγωνιστικές):
Τηλυκράτης Λευκάδας 34
ΑΟ Υπάτου 34
Πανελευσινιακός 31
ΑΟ Τρίκαλα 27
Βύζας Μεγάρων 25
Φήκη 25
ΑΕ Λευκίμμης Κέρκυρας 24
Αστέρας Πετριτή Κέρκυρας 24
ΑΠΣ Ζακύνθου 22
Απόλλων Πάργας 18
Παναγρινιακός 15
Διγενής Νεοχωρίου 15
ΑΟ Χαλκίς 10
Ναυπακτιακός Αστέρας 3
* Ο πρώτος παίζει μπαράζ ανόδου, υποβιβάζονται οι 5 τελευταίοι και ο χειρότερος 9ος των 5 ομίλων.
H Eπόμενη αγωνιστική
ΑΟ Υπάτου-Βύζας Μεγάρων
Διγενής Νεοχωρίου-Τηλυκράτης
Παναγρινιακός-Απόλλων Πάργας
Πανελευσινιακός-Φήκη
ΑΟ Τρίκαλα-Αστέρας Πετριτή
Ναυπακτιακός-Χαλκίδα
Λευκίμμη-Ζάκυνθος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης