Ε εσείς εκεί, βουλευτές, όπου και αν βρίσκεστε… Reviewed by Momizat on . Χριστουγεννιάτικο μήνυμα προς τους αντιμνημονιακούς βουλευτές   Μηνύει ο Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας Των επωνύμων τα μηνύματα σφύζουν αυτές τις μέρες. Χριστουγεννιάτικο μήνυμα προς τους αντιμνημονιακούς βουλευτές   Μηνύει ο Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας Των επωνύμων τα μηνύματα σφύζουν αυτές τις μέρες. Rating: 0

Ε εσείς εκεί, βουλευτές, όπου και αν βρίσκεστε…

Ε εσείς εκεί, βουλευτές, όπου και αν βρίσκεστε…

fasoulasΧριστουγεννιάτικο μήνυμα προς τους αντιμνημονιακούς βουλευτές

 

Μηνύει ο Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

Των επωνύμων τα μηνύματα σφύζουν αυτές τις μέρες. Τα ίδια!. Γιομάτα από… ελπίδες! Μαγνητοφωνημένα και πλαισιωμένα από κομματικό κομπασμό και..πολιτικό θεαθήναι! Κούφια, ιδιαίτερα κρύα και παγωμένα τούτο τον χειμώνα! Αποπροσανατολιστικά που κατευθύνουν τα πλήθη στο τούνελ της ελπίδας, ελπίδα που χωρίς Πολιτική πίστη δε στεριώνει…

Η καθημερινή παρουσία των βουλευτών των κομμάτων της αντιπολίτευσης στα κανάλια του αποπροσανατολισμού, της αποβλάκωσης και της παραπληροφόρησης, όσο αφορά την… πολιτική ΚΑΙ όσο αφορά την ελληνική κοινωνία, η παρουσία τους σε αδιανόητες συχνότητες στα κανάλια της γύμνιας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με τους τηλεπαρουσιαστές και τηλεπαρουσιάστριες, που χάρη στα προσωπικά τους και των καναλαρχών συμφέροντα δίνουν τον καλλίτερο αυτό τους περιθωριοποιώντας και υποβαθμίζοντας τον πολιτισμό, τη γλώσσα, τις αξίες μας, η παρουσία των αντιπολιτευόμενων βουλευτών ενοχλεί σε μεγάλο βαθμό τους υγιείς σκεπτόμενους Πολίτες θωρώντας τους μέρος του βρώμικου παιχνιδιού που παίζεται σε βάρος της κοινωνίας μας και γενικότερα της Χώρας μας.

Ε εσείς εκεί, βουλευτές, όπου και αν βρίσκεστε, σκεφτείτε τα τηλεοπτικά πάζλ χωρίς εσάς, αφήστε τα φερέφωνα μόνα τους και περιμένετε να δείτε το αποτέλεσμα, που δεν θα έχει πια καμία σημασία.

Εσάς σας περιμένουν οι γειτονιές, τα καφενεία που σφύζουν από άνεργους νέους που τα μνημονιακά ευρωρομποτάκια τους κλέψανε τα όνειρα. Σας περιμένουν οι πλατείες που συνωστίζονται οι λεηλατημένοι συνταξιούχοι και άρρωστοι από το σύστημα. Σας καλούν τα κέντρα υγείας, σας περιμένουν οι κλειστές για τους Πολίτες πόρτες όλων των παγωμένων σχολείων και των «δημοσίων» υπηρεσιών να τις ανοίξετε.

Είναι οι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ χώροι που προσφέρονται όσο τίποτα και ποτέ άλλοτε. Είναι οι χώροι που τους καλούν ΕΚΕΙ να βγάλουν τους λόγους τους: Στον έφορο, στο δήμαρχο, στον περιφερειάρχη, στον παπά, στον αστυνόμο, στο δικαστή, στους διευθυντές και διοικητές όλων των υπηρεσιών και βεβαίως στο λαό που έχει παγιδευτεί. Η καθολική αποστροφή και απουσία τους από τα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και παράλληλα η αντιπαράθεσή τους μέσα από την ίδια κοινωνία με την ίδια κοινωνία μαζί ενάντια σε κάθε τι διεφθαρμένο, επιβάλλεται.

Ο Κοινωνικός Ιστός που κομματιάζεται συνεχώς με τη συμμετοχή και με των εν λόγω βουλευτών, αντί για ευχές και χρόνια πολλά, πάνω από την τηλεοπτική και κομματική αιθαλομίχλη έχουν χαραχτεί με σκούρα γράμματα δυο μαγικές λέξεις που λένε: Βουλευτές! Συνετιστείτε!

Συνετιστείτε = Χρόνια Πολλά.

Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Δεκέμβρης 24 2013  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή