Ζήσε τον μύθο σου, δήμαρχε Reviewed by Momizat on . «Προς τι λοιπόν όλη αυτή η φασαρία;» αναρωτιέται ο έξυπνος Δήμαρχος μας και μας δείχνει το δρόμο δηλαδή να μην διαφωνούμε μαζί του γιατί έχει πάντα δίκιο. «Να κ «Προς τι λοιπόν όλη αυτή η φασαρία;» αναρωτιέται ο έξυπνος Δήμαρχος μας και μας δείχνει το δρόμο δηλαδή να μην διαφωνούμε μαζί του γιατί έχει πάντα δίκιο. «Να κ Rating: 0

Ζήσε τον μύθο σου, δήμαρχε

Ζήσε τον μύθο σου, δήμαρχε

«Προς τι λοιπόν όλη αυτή η φασαρία;» αναρωτιέται ο έξυπνος Δήμαρχος μας και μας δείχνει το δρόμο δηλαδή να μην διαφωνούμε μαζί του γιατί έχει πάντα δίκιο.

«Να κάναμε δημοψήφισμα για τη βρύση;» λέει ο δικός μας άνθρωπος με ειρωνεία.

Δημοψήφισμα δεν χρειάζεται να γίνει, θα μπορούσε σίγουρα όμως στη δημοτική πλατφόρμα διαβούλευσης, οι δημότες των Τρικάλων να εκφράσουν τη γνώμη τους για τις βελτιώσεις και τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν στα Τρίκαλα.

Εξάλλου ο Δήμος Τρικκαίων διακρίνεται για την ψηφιακή καινοτομία (ας γελάσουμε και λίγο).

‘Ατιμη κοινωνία.

Αυτά βλέπεις και καταλαβαίνεις πως ζούμε σε πολύ παλαβή εποχή.

Ζήσε τον μύθο σου, δήμαρχε.

Και έχουμε και την αντιπολίτευση η οποία, τουλάχιστον με τη σημερινή της μορφή, αποτελεί περισσότερο καταφύγιο παρά ανάχωμα.

Πολύ μου άρεσε η ικανοποίηση της απαίτησης των δωροθετών σύμφωνα με την οποία υπέδειξαν σε ποιο σημείο θα στηθούν οι ομπρέλες.

Πολλές Μαρίες Αντουανέτες μαζεύτηκαν στα Τρίκαλα.

Δήμαρχε, να είσαι ευτυχισμένος.

Την αγάπη μου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή