"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ζήστε μια εμπειρία πολυτέλειας με άριστη εξυπηρέτηση στο Ananti City Resort

lafarm

Σχετικά άρθρα

Χτισμένο πάνω σε ένα λόφο στις παρυφές των Τρικάλων, το Ananti City Resort προσφέρει ένα εστιατόριο στον τελευταίο όροφο με πανοραμική θέα στον θεσσαλικό κάμπο, εξωτερική πισίνα και εγκαταστάσεις σπα. Το κέντρο των Τρικάλων με τα καταστήματα, τα παραδοσιακά καφενεία και τα εστιατόρια απέχει μόλις 2,5 χιλιόμετρα.

ananti 3

Τα όμορφα, κλιματιζόμενα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση LCD, μίνι μπαρ και επιφάνεια εργασίας. Όλα περιλαμβάνουν δωρεάν μπουρνούζια και παντόφλες. Ορισμένα διαθέτουν ντους με υδρομασάζ. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi στα δωμάτια και σε όλους τους χώρους του καταλύματος.

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, στη σάουνα και στο χαμάμ.

ananti spa

Καθημερινά σερβίρεται μπουφές ελληνικού πρωινού. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μεσογειακά πιάτα για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο στο a la carte εστιατόριο των εγκαταστάσεων με την πανοραμική θέα. Υπάρχει επίσης μπαρ.

Το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου βρίσκεται 35χλμ. μακριά. Η περιοχή είναι ιδανική για δραστηριότητες και χειμερινά σπορ, καθώς και για εκδρομές στα Μετέωρα (20χλμ.), στην Ελάτη και στη λίμνη Πλαστήρα (40χλμ.).

ananti 5

 Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στα Τρίκαλα! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.
 Μιλάμε τη γλώσσα σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης