Ζήτησαν επιβράβευση για την αξιολόγηση συναδέλφων τους… Reviewed by Momizat on . Πρόσκληση προς τους δ/ντες της β/θμιας εκπαίδευσης  για συνάντηση σήμερα το απόγευμα, απήθυνε χθες το βράδυ η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων. Θέ Πρόσκληση προς τους δ/ντες της β/θμιας εκπαίδευσης  για συνάντηση σήμερα το απόγευμα, απήθυνε χθες το βράδυ η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων. Θέ Rating: 0

Ζήτησαν επιβράβευση για την αξιολόγηση συναδέλφων τους…

Ζήτησαν επιβράβευση για την αξιολόγηση συναδέλφων τους…
Πρόσκληση προς τους δ/ντες της β/θμιας εκπαίδευσης  για συνάντηση σήμερα το απόγευμα, απήθυνε χθες το βράδυ η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων. Θέμα της συνάντησης,  η συμμετοχή τους στην απεργιακή κινητοποίηση της ερχόμενης Πέμπτης και η αποχή τους από την διαδικασία της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών .
Στελέχη της ΕΛΜΕΤ με αφορμή και την εμπειρία της προ μηνών πρόσκλησης για το ζήτημα της αξιολόγησης όπου η συμμετοχή των διευθυντών ήταν αποκαρδιωτική δεν εμφανίζονται και τόσο αισιόδοξα για την τύχη και της σημερινής πρόσκλησης .
Και πως να είναι άλλωστε αισιόδοξα αφού πριν μερικές ημέρες σε συνάντηση των δ/ντων με την προισταμένη  της β/θμιας εκπαίδευσης κ. Βασιλική Κάκλα , διευθυντής σχολείου ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε να τύχουν ιδιαίτερα θετικής αντιμετώπισης στην αξιολόγηση οι διευθυντές που την περασμένη σχολική περίοδο , αποδοκιμάστηκαν από καθηγητές-συνδικαλιστές  στην προσπάθεια τους να μπουν ντε και καλά σε προγραμματισμένο συνέδριο για την περίφημη αξιολόγηση .
 Στο άκουσμα του αιτήματος πολλοί ήταν αυτοί που τραβούσαν τα μαλλιά τους….

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή