Ζήτησαν λύσεις στα προβλήματα τους Reviewed by Momizat on . Με το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών του Νομού Τρικάλων συναντήθηκε την Τρίτη 2-12-2014, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποί Με το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών του Νομού Τρικάλων συναντήθηκε την Τρίτη 2-12-2014, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποί Rating: 0

Ζήτησαν λύσεις στα προβλήματα τους

Ζήτησαν λύσεις στα προβλήματα τους

Με το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών του Νομού Τρικάλων συναντήθηκε την Τρίτη 2-12-2014, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος έγινε δέκτης αιτημάτων, από τα μέλη του Σωματείου για το «πάγωμα» του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’οίκον», αλλά και για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην αποπληρωμή του προγράμματος που έχει ολοκληρωθεί από το 2013.

Όπως τόνισαν, πλέον έχουνε περιέλθει σε απόγνωση και σε αδιέξοδο και αδυνατούν να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις οικογενειακές.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, απέστειλαν επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα ζητώντας να συνεχιστεί το πρόγραμμα σε όλη τη Θεσσαλία, αλλά και να καταβληθούν άμεσα τα χρήματα από τα προγράμματα τα οποία έχουν ολοκληρωθεί.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή