Ζαρκινά γλέντια τον Δεκαπενταύγουστο Reviewed by Momizat on . Με επίκεντρο τον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου που πανηγυρίζει το Δεκαπενταύγουστο, στο Ζάρκο Τρικάλων, θα πραγματοποιηθούν και φέτος πλούσιες εορταστικές και Με επίκεντρο τον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου που πανηγυρίζει το Δεκαπενταύγουστο, στο Ζάρκο Τρικάλων, θα πραγματοποιηθούν και φέτος πλούσιες εορταστικές και Rating: 0

Ζαρκινά γλέντια τον Δεκαπενταύγουστο

Ζαρκινά γλέντια τον Δεκαπενταύγουστο

Με επίκεντρο τον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου που πανηγυρίζει το Δεκαπενταύγουστο, στο Ζάρκο Τρικάλων, θα πραγματοποιηθούν και φέτος
πλούσιες εορταστικές και εκκλησιαστικές εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα του εορτασμού
Την Πέμπτη 14 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου που βρίσκεται στην πλατεία του Ζάρκου, θα τελεσθεί Μέγας Εσπερινός και Αρτοκλασία, προς τιμήν του εορτασμού της Παναγίας, με ιερείς όλων των γειτονικών ενοριών. (20:00μμ)
Θα ακολουθήσει η περιφορά του ανθοστολισμένου “Επιταφίου της Παναγίας”, στα σοκάκια του χωριού, με την συνοδεία εκατοντάδων πιστών. (21:00μμ)


Μετά το πέρας της λειτουργίας, στην πλατεία θα καεί…το πελεκούδι
Στην καταπράσινη, από πλατάνια πλατεία του Ζάρκου, θα βρίσκεται γνωστή Τρικαλινή Λαϊκοδημοτική Ορχήστρα, όπου θα διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια. (22:00μμ)
Σας περιμένουμε όλους…! 

zarkotrikalwn.blogspot.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή