Ζητήματα ανάπτυξης συζήτησαν Τσίγκας – Γιαγιάκος Reviewed by Momizat on .   Το Επιμελητήριο Τρικάλων επισκέφθηκε την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Γιώργος Τσίγκας ο οποίος συζήτησε με τον πρόε   Το Επιμελητήριο Τρικάλων επισκέφθηκε την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Γιώργος Τσίγκας ο οποίος συζήτησε με τον πρόε Rating: 0

Ζητήματα ανάπτυξης συζήτησαν Τσίγκας – Γιαγιάκος

Ζητήματα ανάπτυξης συζήτησαν Τσίγκας – Γιαγιάκος

 

Το Επιμελητήριο Τρικάλων επισκέφθηκε την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Γιώργος Τσίγκας ο οποίος συζήτησε με τον πρόεδρό του κ. Βασίλη Γιαγιάκο για ζητήματα αναπτυξιακού ενδιαφέροντος.

Ο κ.  Τσίγκας ενημερώθηκε από τον κ. Γιαγιάκο για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Επιμελητήριο Τρικάλων ως επίσημος σύμβουλος της Πολιτείας και οι οποίες μετουσιώνονται σε συγκεκριμένες προτάσεις για δομές στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα (θερμοκηπιακές καλλιέργειες, δενδρώδεις καλλιέργειες, κτηνοτροφία κ.α.)  και στη μεταποίηση αυτού.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακού σύμβουλου, υπογράμμισε ότι μετά την έμφαση που έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά τα προηγούμενα τρεισήμισι χρόνια, στην ανάπτυξη των οδικών – βασικών υποδομών πλέον καλείται να  δώσει ανάλογη βαρύτητα στην προώθηση δράσεων και στη δημιουργία δομών που θα αξιοποιούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου δημιουργώντας προϋποθέσεις για οικονομική ανάκαμψη και ουσιαστική στήριξη της αγοράς εργασίας.

Τέλος, ο κ. Τσίγκας δήλωσε ότι θα βρίσκεται κοντά στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας μιας και είναι η μόνη προοπτική για την έξοδο από την κρίση και για τη δημιουργία οικονομικής ανάπτυξης αλλά και θέσεων εργασίας στην περιοχή.

 

Αφήστε το σχόλιο σας