Ζητείται παρέμβαση Χρ. Μιχαλάκη και Κ. Μαράβα για τη Βλαχόστρατα Reviewed by Momizat on . Την ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού στο νομό Τρικάλων αποφάσισε όπως αναφέρει με δελτίο τύπου που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ τη προηγούμενη εβδομάδα, η Περιφ Την ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού στο νομό Τρικάλων αποφάσισε όπως αναφέρει με δελτίο τύπου που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ τη προηγούμενη εβδομάδα, η Περιφ Rating: 0

Ζητείται παρέμβαση Χρ. Μιχαλάκη και Κ. Μαράβα για τη Βλαχόστρατα

Ζητείται παρέμβαση Χρ. Μιχαλάκη και Κ. Μαράβα για τη Βλαχόστρατα

Την ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού στο νομό Τρικάλων αποφάσισε όπως αναφέρει με δελτίο τύπου που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ τη προηγούμενη εβδομάδα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πρόκειται περί δυναμικής και αρκετά διαδεδομένης μορφής τουρισμού στο εξωτερικό, με τη χώρα μας να υστερεί σημαντικά στο συγκεκριμένο τομέα.

Η περιοχής μας διαθέτει ένα μοναδικό στην Ελλάδα παραδοσιακό μνημείο και ιστορικό μονοπάτι, που μένει αναξιοποίητο και έρμαιο στη λήθη του χρόνου.

Πρόκειται για τη περίφημη Βλαχόστρατα, που ένωνε τη Πόρτα Παναγιά με το Γαρδίκι και αν αξιοποιηθεί θα προσδώσει πρωτόγνωρες δυνατότητες στο τουριστικό προιόν της περιοχής.

Καλείται λοιπόν η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η Δημοτική αρχή Πύλης, να προβούν άμεσα στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να ενταχθεί το έργο “Αποκατάσταση και προβολή της Βλαχόστρατας” σε κάποιο σχετικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Kώστας Κουτσονάσιος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή