Ζητείται Personal Assistant για την στελέχωση της γραμματείας στους ξενοδόχους Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Η Ένωση Ξενοδοχείων ν Τρικάλων με έδρα τη Καλαμπάκα αναζητά προσωπικό (1 άτομο) για την στελέχωση της Γραμματείας – Personal Assistant σε επίπεδο σταθερής απασχ Η Ένωση Ξενοδοχείων ν Τρικάλων με έδρα τη Καλαμπάκα αναζητά προσωπικό (1 άτομο) για την στελέχωση της Γραμματείας – Personal Assistant σε επίπεδο σταθερής απασχ Rating: 0

Ζητείται Personal Assistant για την στελέχωση της γραμματείας στους ξενοδόχους Καλαμπάκας

kalampaka

Η Ένωση Ξενοδοχείων ν Τρικάλων με έδρα τη Καλαμπάκα αναζητά προσωπικό (1 άτομο) για την στελέχωση της Γραμματείας – Personal Assistant σε επίπεδο σταθερής απασχόλησης Παρέχεται συνεχιζόμενη επιμόρφωση εξέλιξης.
Αρμοδιότητες Θέσης, Περιγραφή Εργασίας:
Η θέση περιλαμβάνει την Γραμματειακή υποστήριξη των υπηρεσιών της Ένωσης , σε επίπεδο οργάνωσης, διοίκησης και συντονισμού. Πιο συγκεκριμένα:
· Γραμματειακή υποστήριξη (Ραντεβού, Αρχείο, Υλοποίηση Εργασιών).
· Σύνταξη – δημοσίευση κειμένων.
· Διαχείριση εξωτερικής και εσωτερικής επικοινωνίας.
· Επικοινωνία με συγγενείς φορείς του εξωτερικού
· Διαχείριση Social Media.
· Οργάνωση & Υποστήριξη εκδηλώσεων.
Απαραίτητα Προσόντα για την υποβολή αίτησης:
· Πανεπιστημιακός Τίτλος Σπουδών. Κατά προτίμηση, Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Πολιτισμικές Σπουδές, Κοινωνικές Επιστήμες, Διεθνείς Σχέσεις, Φιλοσοφία,
· Ηλικία 28-35 ετών
· Άριστη γνώση Αγγλικών
· Άριστη γνώση Η/Υ
· Επικοινωνιακές δεξιότητες
· Διάθεση για εκπαίδευση και συνεχή εξέλιξη.
Διαδικασία αίτησης:
Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα τυπικά προσόντα, παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους στοioannis.kouroupas@gmail.com σε μορφή pdf, μέχρι τις 25 Ιουνίου 2015.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή