Ζητούν αποπομπή υποψηφίου με απόψεις υπέρ του δικτάτορα Reviewed by Momizat on . Την αποπομπή του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, Βασίλη Ντόβα, ζητά με δημοσίευμά της σε εβδομαδιαία εφημερίδα, η παράταξη «Φυσάει Κόντρα» για την ανατροπή. Σύμφ Την αποπομπή του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, Βασίλη Ντόβα, ζητά με δημοσίευμά της σε εβδομαδιαία εφημερίδα, η παράταξη «Φυσάει Κόντρα» για την ανατροπή. Σύμφ Rating: 0

Ζητούν αποπομπή υποψηφίου με απόψεις υπέρ του δικτάτορα

Ζητούν αποπομπή υποψηφίου με απόψεις υπέρ του δικτάτορα

Την αποπομπή ntovas3του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, Βασίλη Ντόβα, ζητά με δημοσίευμά της σε εβδομαδιαία εφημερίδα, η παράταξη «Φυσάει Κόντρα» για την ανατροπή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εν λόγω υποψήφιος έχει κάνει αναρτήσεις στο facebook, που είναι φιλικές προς τον δικτάτορα και τον Η. Κασιδιάρη. Επίσης, εκφράζεται ένα μίσος προς μετανάστες και υπάρχει αρκετή ειρωνεία προς τους αριστερούς και τους ομοφυλόφιλους. Αυτά εξάγονται από τις αναρτήσεις που δημοσιοποίησε η παράταξη στην καταχώριση.

Το θέμα είναι σοβαρό, αφού, οι απόψεις αυτές είναι ενάντιες στη δημοκρατία. Επίσης, ουδείς από τον συνδυασμό έλεγξε, εάν υπάρχουν αντιδημοκρατικές απόψεις. Ο ίδιος, μιλώντας το πρωί στο Ράδιο Ζυγός, είπε ότι δεν ανήκει στη ΧΑ, αλλά και ότι αυτές οι αναρτήσεις είναι ιδιωτικού χαρακτήρα. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι… δεν σημαίνουν κάτι: ακόμη χειρότερα, αφού είναι ακριβώς οι απόψεις του, οι οποίες δεν εμφανίστηκαν στον προεκλογικό αγώνα, αλλά απεκρύβησαν. Και μάλιστα, με έναν Δήαμρχο με ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια ζητήματα.
Αναμένεται συντόμως να υπάρξει κάποια ανακοίνωση: είτε του συνδυασμού που θα καλεί τους ψηφοφόρους να μην επιλέγουν τον κ. Ντόβα για τις εκλογές, είτε του ιδίου, που θα παραιτείται. Επίσης, το θέμα προκάλεσε αναταραχή και εντός της ομάδας του συνδυασμού Λάππα, όπου υπήρχε γκρίνια συνολικότερα για τη (μη) διαχείριση του θέματος.

ntovas2 ntovas1

Αφήστε το σχόλιο σας