Ζητούν «συγγνώμη» οι νεαροί για την επίθεση σε ΑμεΑ στον Βόλο Reviewed by Momizat on . Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν ένας 18χρονος και ένας 16χρονος που συνελήφθησαν το Σάββατο κατηγορούμενοι για αρπαγή, εξύβριση, πρόκληση σωματι Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν ένας 18χρονος και ένας 16χρονος που συνελήφθησαν το Σάββατο κατηγορούμενοι για αρπαγή, εξύβριση, πρόκληση σωματι Rating: 0

Ζητούν «συγγνώμη» οι νεαροί για την επίθεση σε ΑμεΑ στον Βόλο

Ζητούν «συγγνώμη» οι νεαροί για την επίθεση σε ΑμεΑ στον Βόλο

Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν ένας 18χρονος και ένας 16χρονος που συνελήφθησαν το Σάββατο κατηγορούμενοι για αρπαγή, εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών σε άτομο με νοητική υστέρηση καθώς και άσκοπη κινητοποίηση Αρχών. Ο εισαγγελέας τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τις πράξεις τους και εκείνοι ζήτησαν «συγνώμη» για τις αδιανόητες ενέργειές τους εις βάρος ενός ΑμεΑ. Η ποινική δίωξη αφορά αρπαγή από κοινού με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, ψευδή αναφορά στην αρχή, παραβίαση του Νόμου περί Προσωπικών Δεδομένων, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση.

Οι δύο νεαροί, άρπαξαν 20χρονο με νοητική αναπηρία από σημείο του Βόλου, με ΙΧ αυτοκίνητο που ανήκει στον θείο ενός εκ των δύο. Τον οδήγησαν σε ερημική αγροτική περιοχή στα Μελισσάτικα, όπου τον εξύβρισαν, απείλησαν και του προκάλεσαν ελαφρές σωματικές βλάβες, κατηγορώντας τον ότι τους έχει κλέψει τα δίκυκλά τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή