«Ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες που συμπορεύτηκα με τον Μπέο» Reviewed by Momizat on . Παρελθόν αποτελεί από σήμερα, το μέλος του συνδυασμού «Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική» η Κατερίνα Αναστασιάδου, που ήταν επιλαχούσα δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Παρελθόν αποτελεί από σήμερα, το μέλος του συνδυασμού «Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική» η Κατερίνα Αναστασιάδου, που ήταν επιλαχούσα δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Rating: 0

«Ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες που συμπορεύτηκα με τον Μπέο»

anastasiadou

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα, το μέλος του συνδυασμού «Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική» η Κατερίνα Αναστασιάδου, που ήταν επιλαχούσα δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.

Η κα Αναστασιάδου δήλωσε ότι αποχωρεί – τόσο από την ομάδα όσο και από τις Επιτροπές που μετείχε – για προσωπικούς λόγους , τονίζοντας ότι έκανε λάθος που συμπορευόταν με το συγκεκριμένο σχήμα και που εμπιστεύτηκε τον κ. Μπέο.

«Δεν επιθυμώ υπό τις παρούσες συνθήκες να συνεχίσω να συνυπάρχω στο συγκεκριμένο σχήμα. Ο κ. Μπέος με παρακαλούσε προεκλογικά επί ένα μήνα να μπω στον συνδυασμό του. Ζητώ συγγνώμη για την εξέλιξη αυτή από τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά δεν μπορώ πλέον να ανεχτώ το επίπεδο της Δημοτικής Αρχής», ήταν η δήλωσή της.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή