Ζυμώσεις και εξελίξεις για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Μια νέα «ανθρωπογεωγραφία» δημιουργείται στο ψηφοδέλτιο του Σύριζα, μετά την εντυπωσιακή πρωτιά του Δημήτρη Παρθένη στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές. Η εξέ Μια νέα «ανθρωπογεωγραφία» δημιουργείται στο ψηφοδέλτιο του Σύριζα, μετά την εντυπωσιακή πρωτιά του Δημήτρη Παρθένη στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές. Η εξέ Rating: 0

Ζυμώσεις και εξελίξεις για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Ζυμώσεις και εξελίξεις για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα

Μια νέα «ανθρωπογεωγραφία» δημιουργείται στο ψηφοδέλτιο του Σύριζα, μετά την εντυπωσιακή πρωτιά του Δημήτρη Παρθένη στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές.

Η εξέλιξη αυτή προσφέρεται για πολιτικά συμπεράσματα ενώ πηγές του Σύριζα από την Αθήνα αλλά και τοπικά στελέχη θεωρούν βέβαιη τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο.

Σ΄αυτό συνηγορούν η παρέμβαση του στο χώρο των υγειονομικών αλλά και η σχέση του με τον Παύλο Πολάκη.

Ακλόνητοι θεωρούνται οι πρώην βουλευτές Δριτσέλη Παναγιώτα και Σιμορέλης Χρήστος. Εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η εμφάνιση της Μαρίνας Κοντοτόλη η οποία διαθέτει ισχυρή παρέμβαση στην τοπική κοινωνία.

Την ίδια ώρα ξεκίνησαν οι συζητήσεις με κορυφαίο και προβεβλημένο στέλεχος του Σύριζα από την Αθήνα , με καταγωγή από τα Τρίκαλα.

Αν δεν καρποφορήσει η πρωτοβουλία αυτή ,εκτός απροόπτου το ψηφοδέλτιο θα συμπληρώσουν οι “γαμπροί” από το Πασοκ, Τσιάκαλος Γιώργος και Χάϊδος Γιάννης.

Καλή τύχη σε όλους

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή