Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα Τρίκαλα : «επίορκη η σημερινή στάση των κυβερνώντων» – «το Μνημόνιο συνιστά καθεστώς κατάλυσης της Δημοκρατίας». Reviewed by Momizat on .   Με την ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην κεντρική εκδήλωση της "Επιτροπής Πολιτών για την απονομή τιμής στον Άρη Βελουχιώτη " ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα   Με την ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην κεντρική εκδήλωση της "Επιτροπής Πολιτών για την απονομή τιμής στον Άρη Βελουχιώτη " ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα Rating: 0

Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα Τρίκαλα : «επίορκη η σημερινή στάση των κυβερνώντων» – «το Μνημόνιο συνιστά καθεστώς κατάλυσης της Δημοκρατίας».

zoi 1

 

Με την ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην κεντρική εκδήλωση της “Επιτροπής Πολιτών για την απονομή τιμής στον Άρη Βελουχιώτη ” ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα η επίσκεψη της πρώην Προέδρου της Βουλής.  

Η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» επισκέφθηκε  τα Τρίκαλα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 71 χρόνια από το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη .

zoi 2

«Αγωνιζόμαστε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας» τόνισε  η Ζωή Κωνσταντοπούλου «για να κατανικήσουμε την Μνημονιακή τυραννία που μας έχει επιβληθεί. Βαδίζουμε πάνω στα χνάρια του ασυμβίβαστου αυτού ανθρώπου».

Στάθηκε στην ανάγκη αποκήρυξης του δημοσίου χρέους «το οποίο ο λαός δεν έχει καμία υποχρέωση να πληρώσει» και υπενθύμισε την υποχρέωση διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων.

Έκανε λόγοι για «προδοσία της σημερινής Κυβέρνησης, η οποία ξεπουλά τα πάντα και εμείς δεν θα το επιτρέψουμε διατηρώντας την πολιτική, κοινωνική και πατριωτική μνήμη ζωντανή».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε «χρήσιμη μαριονέτα των δανειστών» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «ο οποίος ικανοποιεί τις εντολές του με τρόπο χυδαίο και ξετσίπωτο.

Ο λαός δεν θα τους ανεχθεί για πολύ ακόμη, οι άνθρωποι θα βγουν στους δρόμους και όλοι αυτοί που σήμερα κυβερνούν δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Από τη πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να έρθει αυτή η στιγμή το συντομότερο δυνατόν».

zoi 3

 

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή