Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν παραιτούμαι – Τα δημοσιεύματα είναι εκ του πονηρού Reviewed by Momizat on . Απάντηση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να παραιτείται από το αξίωμα της προέδρου της Βουλής, μετά τον σάλο που προκάλεσε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η στάση της Απάντηση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να παραιτείται από το αξίωμα της προέδρου της Βουλής, μετά τον σάλο που προκάλεσε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η στάση της Rating: 0

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν παραιτούμαι – Τα δημοσιεύματα είναι εκ του πονηρού

zoi_
Απάντηση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να παραιτείται από το αξίωμα της προέδρου της Βουλής, μετά τον σάλο που προκάλεσε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η στάση της στην ψηφοφορία της Κυριακής, έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με δηλώσεις της στην ιστοσελίδα naftemporiki.gr η κυρία Κωνσταντοπούλου: «Δεν έχω καμία σκέψη για παραίτηση, τα δημοσιεύματα είναι εκ του πονηρού».

Επιπλέον αφήνει αιχμές κατά των ΜΜΕ που δημοσίευσαν την είδηση, λέγοντας: «Δεν επιχείρησαν καν να τα διασταυρώσουν μαζί μου».

«Ακόμη και αν της ζητηθεί δεν πρόκειται να παραιτηθεί» λένε συνεργάτες της προσθέτοντας: «Μόνο η Βουλή μπορεί να την πάψει».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή