"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.9 C
Trikala

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Εγώ κάνω για 100 βουλευτές και οι υπόλοιποι για 20 ο καθένας»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θα είμαι η υπεράσπιση των βουλευτών, και αν είμαστε 8 ή 9 εγώ κάνω για 100 και οι υπόλοιποι για άλλους 20.

Θα αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία με χαμόγελο, με αποφασιστικότητα, με πυγμή. Οι πολίτες αποφάσισαν να μην εγκαταλείψουν την ελπίδα τους, αποφάσισαν να υπάρχει γυναίκα αρχηγός κόμματος και οι πολίτες αποφάσισαν ότι η Πλεύση αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό και τους Έλληνες πολίτες.

Εχω υψηλό αίσθημα ευθύνης γιατί αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι πολύ δύσκολο, αλλά εμείς είμαστε για τα δύσκολα, καλούμαστε να κάνουμε αυτό που κανένας άλλος δεν μπορεί να κάνει και θα φέρνουμε τους πολίτες μέσα στη Βουλή με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες.

Ό,τι λέμε το κάνουμε. Αυτό που ξεκινάει σήμερα είναι η αρχή. Θα έχουν οι πολίτες την ευκαιρία να δουν αντιπολίτευση τέτοια που δεν έχει ξαναδεί η Βουλή εδώ και πολλά χρόνια, όσοι δίστασαν θα έχουν την ευκαιρία να μας εμπιστευτούν στο μέλλον. Εμείς θα είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση και η μόνη αντιπολίτευση.

Δώσαμε καθαρό αγώνα, χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς διαφήμιση, χωρίς πλάτες, με ανηλεή πόλεμο αλλά με πολλή αγάπη. Αυτή την αγάπη που αγκαλιάζει όλο τον κόσμο, την αγάπη με την οποία θα φτιάξουμε τη χώρα μας και θα αλλάξουμε τον κόσμο».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης