Ζωντάνια, χαρά και δημιουργίες, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου Reviewed by Momizat on . Για άλλη μια φορά πρωτοτύπησε και εντυπωσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου. Με τις τόσες δράσεις και τα τόσα τμήματα που διαθέτει, συμμετείχε και στον μ Για άλλη μια φορά πρωτοτύπησε και εντυπωσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου. Με τις τόσες δράσεις και τα τόσα τμήματα που διαθέτει, συμμετείχε και στον μ Rating: 0

Ζωντάνια, χαρά και δημιουργίες, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου

Ζωντάνια, χαρά και δημιουργίες, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου

Για άλλη μια φορά πρωτοτύπησε και εντυπωσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου. Με τις τόσες δράσεις και τα τόσα τμήματα που διαθέτει, συμμετείχε και στον μύλο των Ξωτικών. Αυτή τη φορά, με τμήματα του θεατρικού εργαστηρίου και του παραδοσιακού χορού, στον Μύλο των Ξωτικών.
Καλικάντζαροι, ξωτικά, αγιοβασίληδες και παιδιά που συνεχίζουν να ονειρεύονται ξετύλιξαν το κουβάρι της
ιστορίας στην κεντρική σκηνή του Μύλου.
megal3Με Μουσική, χορό, παντομίμα μα πάνω από όλα με χαρά κέφι και αγάπη, τα παιδιά της παράστασης «ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΞΩΤΙΚΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ», έκλεψαν τις καρδιές των θεατών ,προσφέροντας τους ένα μοναδικό θέαμα..
Η κόκκινη καρδιά, σύμβολο της προσφοράς, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης, της γνώσης και της αγάπης, υψώθηκε πάνω από τα σώματα των μικρών πρωταγωνιστών, στέλνοντας ένα μήνυμα : «όλοι μαζί μπορούμε.»
Σε πείσμα των καιρών, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα συνεχίσουν να βάζουν χρώμα στην ζωή τους, να ονειρεύονται και να δημιουργούν.
Και μάλιστα, δημιουργώντας και προσφέροντας σε ένα χωριό, με δράσεις που σε άλλες περιοχές φαντάζουν απλώς μακρινό όνειρο. Στο Μεγαλοχώρι, όμως, είναι πραγματικότητα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή