«Ζωντανή Φάτνη» στη Φαρκαδόνα Reviewed by Momizat on . H «Ζωντανή Φάτνη» θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες , από τις 13 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου, ο ειδικά διαμορφωμένος και στολισμέ H «Ζωντανή Φάτνη» θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες , από τις 13 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου, ο ειδικά διαμορφωμένος και στολισμέ Rating: 0

«Ζωντανή Φάτνη» στη Φαρκαδόνα

«Ζωντανή Φάτνη» στη Φαρκαδόνα

H «Ζωντανή Φάτνη» θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες , από τις 13 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου, ο ειδικά διαμορφωμένος και στολισμένος χώρος της κεντρικής πλατείας της Φαρκαδόνας θα μετατραπεί σε ένα πεδίο διαδραστικού παιχνιδιού με ψυχαγωγικές δράσεις για όλους, προσφέροντας χαρά και διασκέδαση σε όλους.
Η επίσημη τελετή έναρξης της «ζωντανής φάτνης» θα γίνει το Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας. Θα υπάρχει θεατρική αναπαράσταση της γέννησης του Χριστού καθημερινά από τις 10.30 το πρωί μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ.
Σε όλη την διάρκεια του μήνα η πλατεία Φαρκαδόνας θα φιλοξενεί σειρά καλλιτεχνικών και μουσικών εκδηλώσεων. Κάθε μέρα μουσικά και καλλιτεχνικά σχήματα δίνουν συναυλίες και παραστάσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή