Ηλίας Βλαχογιάννης θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για τα προβλήματα του Νομού Reviewed by Momizat on . Με θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν τον εκ νέου υποψήφιο Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη οι κάτοικοι στο Πετρωτό, τα Σερβωτά, το Μεγαλοχώρι και τα Με θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν τον εκ νέου υποψήφιο Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη οι κάτοικοι στο Πετρωτό, τα Σερβωτά, το Μεγαλοχώρι και τα Rating: 0

Ηλίας Βλαχογιάννης θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για τα προβλήματα του Νομού

000
Με θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν τον εκ νέου υποψήφιο Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη οι κάτοικοι στο Πετρωτό, τα Σερβωτά, το Μεγαλοχώρι και τα Μεγάλα Καλύβια, κατά την προεκλογική του περιοδεία. Ο κ. Βλαχογιάννης συνεχίζει την περιοδεία του σε χωριά του Νομού Τρικάλων και συνοικίες της πόλης και την επαφή του με τους πολίτες, κάτι που δεν σταμάτησε ποτέ να το κάνει, με το κλίμα για την επανεκλογή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να είναι πολύ θετικό.
vlaxogiannis

Στις ομιλίες του ο κ. Βλαχογιάννης παρουσιάζει τις θέσεις και το πρόγραμμα της Ν.Δ., εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για νίκη του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές, ζητώντας οι πολίτες να ψηφίσουν με σύνεση και λογική και όχι με οργή και θυμό. Παραδέχεται ότι έγιναν λάθη υπό την πίεση να μην καταρρεύσει η χώρα και ότι από την επομένη των εκλογών θα αποκατασταθούν οι όποιες αδικίες έγιναν.

Αδικίες για τις οποίες ο κ. Βλαχογιάννης ποτέ δεν έκρυψε την ενόχλησή του προς την κυβέρνηση και το πλήρωσε. Αυτά αναγνωρίζουν οι τρικαλινοί πολίτες και για αυτό εκφράζουν την στήριξή τους στο πρόσωπό του και μιλούνε με βεβαιότητα για επανεκλογή του στην Ελληνική Βουλή. Γνωρίζουν ότι με αυτό τον τρόπο η φωνή τους θα συνεχιστεί να ακούγεται στην Βουλή και ο κ. Βλαχογιάννης θα συνεχίζει να αγωνίζεται για τα προβλήματα του Νομού και των κατοίκων του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή