Ηλίας Βλαχογιάννης: Μονά – ζυγά δικά τους Reviewed by Momizat on . Τελικά αυτοί οι κυβερνώντες αριστεροί,είναι "άπαιχτοι ". Βγαίνει η Ιεραρχία της Ελλάδος και με επίσημη ανακοίνωση,παίρνει υπεύθυνη θέση για το θέμα των Σκοπίων Τελικά αυτοί οι κυβερνώντες αριστεροί,είναι "άπαιχτοι ". Βγαίνει η Ιεραρχία της Ελλάδος και με επίσημη ανακοίνωση,παίρνει υπεύθυνη θέση για το θέμα των Σκοπίων Rating: 0

Ηλίας Βλαχογιάννης: Μονά – ζυγά δικά τους

Ηλίας Βλαχογιάννης: Μονά – ζυγά δικά τους

Τελικά αυτοί οι κυβερνώντες αριστεροί,είναι “άπαιχτοι “. Βγαίνει η Ιεραρχία της Ελλάδος και με επίσημη ανακοίνωση,παίρνει υπεύθυνη θέση για το θέμα των Σκοπίων και δέχεται ευθεία επίθεση από την Κυβέρνηση ,που περίπου την ταυτίζει με τη…Χρυσή Αυγή!

Αν είναι δυνατόν να στερούν από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος,το δικαίωμα να έχει ΘΈΣΗ και ΆΠΟΨΗ,για τα εθνικά μας θέματα ….

 

Κάνει το ΠΑΜΕ μια ακτιβιστικη ενέργεια στο Υπουργείο Εργασίας και κατηγορείται για ΑΛΗΤΕΊΑ από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα.

Όταν οι ίδιοι ανέβαζαν με το έτσι θέλω τις μπάρες στα διόδια για να “περνάει ελεύθερα ο λαός”, ήταν όλα “Καλώς γενόμενα.”.. Ή ,όταν κάνει αντίστοιχες ενέργειες ο “Ρουβικωνας”, “ποιούν την ..νήσσαν “…

ΑΥΤΟΙ που ΈΚΤΙΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΚΑΡΙΈΡΕΣ με τις ΚΑΤΑΛΉΨΕΙΣ,τώρα ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ γι αυτές….

“Στερνή μου γνώση, να σ είχα πρώτα”….

 

Σχόλια (1)

  • Χωροφύλαξ

    Λιάκο μου η σειρά σου πέρασε και η μπογιά σου.
    Τώρα για Πρόεδρος στα ΚΑΠΗ των πρώην βουλευτών σε βλέπω.
    Να πάτε εκδρομές στο οχυρό του Ρούπελ και στη γραμμή Μεταξά.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή