Ηλίας Βλαχογιάννης: ” οι θυσίες του λαού έχουν πιάσει τόπο” Reviewed by Momizat on . Στα Δημοτικά Διαμερίσματα Καλομοίρα, Ελάφι, Κρύα Βρύση και Διάβα βρέθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, τον οποίον οι Στα Δημοτικά Διαμερίσματα Καλομοίρα, Ελάφι, Κρύα Βρύση και Διάβα βρέθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, τον οποίον οι Rating: 0

Ηλίας Βλαχογιάννης: ” οι θυσίες του λαού έχουν πιάσει τόπο”

00000000000000000000000000000000000000000
Στα Δημοτικά Διαμερίσματα Καλομοίρα, Ελάφι, Κρύα Βρύση και Διάβα βρέθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, τον οποίον οι κάτοικοι υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και θέρμη.

Και είναι το ίδιο κλίμα που ο κ. Βλαχογιάννης συναντά κατά την προεκλογική του περιοδεία σε περιοχές του Νομού από τους κατοίκους, οι οποίοι αναγνωρίζουν τα όσα έχει προσφέρει στο Νομό. Αναγνωρίζουν την ειλικρίνεια που τον διακατέχει ως άνθρωπο και τις αλήθειες που έχει πει.

Ο κ. Βλαχογιάννης συζητώντας με τους κατοίκους για την επόμενη ημέρα των εκλογών, τονίζει ότι η χώρα θα βγει σύντομα από την κρίση, οι επίπονες προσπάθειες και οι θυσίες του λαού έχουν πιάσει τόπο “και είναι κρίμα εσείς οι πολίτες σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και για όλους μας, να γυρίσετε την πλάτη σε αυτούς που έκαναν τα αδύνατα δυνατά να κρατηθεί ζωντανή η χώρα στη ζώνη του ευρώ και να μην μετατραπεί σε Αργεντινή”. Υπογραμμίζει μεταξύ άλλων να μην πιστέψουν για άλλη μια φορά ότι “λεφτά υπάρχουν” για να μην γίνουμε και πάλι στο ίδιο έργο θεατές”.

Ο κ. Βλαχογιάννης ζητά για ακόμη μια φορά από τον τρικαλινό λαό την στήριξη στο πρόσωπό του και να του δώσουν για άλλη μια φορά τη δυνατότητα να τους εκπροσωπήσει με δυνατή φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να διεκδικήσει για αυτούς, να διεκδικήσει για τις μικρομεσαίες επαγγελματικές τάξεις, να διεκδικήσει για το Νομό Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή