"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Ηλίας Καραμάνος : « ίντριγκες και παλαιοκομματισμοί»

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Κεντροαριστερά προεκλογικά σενάρια με δεξιές υποψηφιότητες»

ή «Δεξιές υποψηφιότητες με κεντροαριστερή στήριξη»

Ποια τύχη μπορεί να έχει ένα τέτοιο εγχείρημα;

Τι μπορεί να κρύβει πίσω του κάτι τέτοιο;

Τι περισσότερο από « ίντριγκα» και «παλαιοκομματισμό»;

Πως γίνεται να επιδιώκεται προεκλογική συνεργασία με εκείνο το αυτοδιοικητικό «κομμάτι» που πιθανόν να ήταν ο βασικός αντίπαλος, τόσο στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση όσο και στη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας.

 

Και φυσικά τέτοιες σκέψεις και πιθανόν τέτοιες επιλογές και αποφάσεις αποτελούν κινήσεις απελπισίας που ξεπερνούν τα όρια της ίντριγκας και εξυπηρετούν μόνο το «Παλιό» και το «Ξεπερασμένο», εξυπηρετούν την εμπάθεια και τους σκοπούς όλων όσων κινούνται παρασκηνιακά και επιβουλεύονται την ομαλή λειτουργία ενός Δήμου.

 

Και η λογική του εγκλωβισμού ή η λογική «πως παρασύρθηκα» σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία και να δώσει άλλοθι και απαλλακτικό.

 

Και φυσικά είναι εντελώς διαφορετικό, ένας ανεξάρτητος αυτοδιοικητικός εκλογικός συνδυασμός που θα προκύπτει από προγραμματικές συγκλίσεις μεταξύ ατόμων διαφορετικών πολιτικών θέσεων  και   κομματικών αποχρώσεων που στοχεύει στην ομαλή λειτουργία ενός Δήμου, σε σχέση με ένα προσωρινό καιροσκοπικό εκλογικό συνδυασμό που τυχόν θα σχηματιστεί με κίνητρα τα προσωπικά συμφέροντα και τις προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης