Ηλεκτρισμένα blues σήμερα στην Κεντρική Πλατεία Reviewed by Momizat on . BLUES TRACKERS LIVE ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΠΡΙΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ live stage Οι Blues Trackers αριθμούν πάνω από δώδεκα χρόνια ζωής στην μουσική σκηνή της χώρας, έχοντας πί BLUES TRACKERS LIVE ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΠΡΙΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ live stage Οι Blues Trackers αριθμούν πάνω από δώδεκα χρόνια ζωής στην μουσική σκηνή της χώρας, έχοντας πί Rating: 0

Ηλεκτρισμένα blues σήμερα στην Κεντρική Πλατεία

Ηλεκτρισμένα blues σήμερα στην Κεντρική Πλατεία

bluesBLUES TRACKERS LIVE ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΠΡΙΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ live stage

Οι Blues Trackers αριθμούν πάνω από δώδεκα χρόνια ζωής στην μουσική σκηνή της χώρας, έχοντας πίσω τους έναν πολύ μεγάλο αριθμό εμφανίσεων σε μουσικά δρώμενα σε όλη τη χώρα. Το σφιχτοδεμένο γκρούπ του θεσσαλικού κάμπου παρουσιάζει ηλεκτρισμένες blues διασκευές από ένα μεγάλο φάσμα μουσικών επιρροών που ξεκινάει από το Chicago blues του Muddy Waters και φτάνει μέχρι και την funky disco του Marvin Gaye.
Οι Blues Trackers έχουν ανοίξει συναυλίες για ονόματα όπως οι Dr. Feelgood και ο Glenn Hughes και και έχουν συνοδέψει καλλιτέχνες όπως o Louisiana Red και η Nellie Tiger Travis. Tο 2011 παρουσίασανε το Smells Like Trouble, μια δουλειά με συνθέσεις εξ’ολοκλήρου της μπάντας. Μέσα στο 2013 παρουσιάζουν ένα καινούριο project με τίτλο Power Trio.

Πάνος Μπαντικούδης, κιθάρα-φωνή
Τάσος Λυτρίδης, μπάσο-φωνή
Θοδωρής Τριανταφύλλου, τύμπανα-φωνή
Εναρξη 22:00
Εισοδος 4 ευρω

http://www.youtube.com/watch?v=y-ks3ZJySi0
http://www.youtube.com/watch?v=Cde6DMx_4cE

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή